Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• no właśnie miałem kolegę o nazwisku Maj - ale to chyba nie o nim   ja wiem nie moja opcja żebym się z majem kochał i sprawa jest jeszcze gorsza ten maj to niezły okaz   niby czaruje latem przyniósł ciepło i upał lecz zmrozić może czasem zamiast zachwytu d...   zwodzi panie kwiatami niszcząc te z pól i sadów i chyba ma nas za nic zginie mnóstwo owadów   że co ze patrzy ukradkiem pieści promieniem słońca pozornie miły gładki by wziąć ważne do końca   potem pójdzie w cholerę czerwiec przejmie bałagan wygnać maja przecherę i więcej z nim nie gadać :)))
    • @wiedźma   Gorzka diagnoza współczesności. Przeraża mnie (w pozytywnym, artystycznym sensie), jak zderzasz tu świat ludzkich emocji z językiem czysto korporacyjnym i transakcyjnym ("kontrakt", "feedback", "paragon"). Pokazujesz, że w świecie algorytmów i filtrów przestaliśmy szukać człowieka, a zaczęliśmy konsumować jego historię. Świetny tekst!
    • @Berenika97

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @JakubK Taki komentarz:  
    • chciałbym wiedzieć i nie mogę chciałbym poznać ale nie znam chciałbym zgadnąć nie odgadnę chciałbym prawdę w tej nieprawdzie jak inaczej opowiedzieć jak inaczej się przekonać że bez sensu sensu szukać sam paradoks go nie szuka i że sztuką nie do powiedzenia jest coś tak prostego jakie są niedopowiedzenia
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...