Cfaniara44 Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 zanika jaśnośc krwawą łuną na niebie wszystko usypia cos bym tu poprawiła, a konkretnie ostatni wers... ma ktoś jakiś pomysł ?? pozdrawiam cieplusio : ) m.
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zanika jasnośc krwawa łuna na niebie otwiera ciemnośc.
Eugen De Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 jasność w zaniku krwawa łuna na niebie pożar przed nocą a tak Cfaniara 44? Co ty na to?
fruzia89 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 a może tak: zanika jasność krwawą łuną na niebie spisuje testament
Cfaniara44 Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Waldemar Talar: no właśnie o to chodziło!!! Dzieki :) Eugen De: co ja na to? Heh, a ja na to, że jak zwykle jestem na tak :D dzie wuszka: Jo anno, a ty jak zwykle niekonwencjonalnie :) No i super, tez mi się podoba;) a co do rondla, to był dzisiaj niczym w porównaniu z moim powrotem machiną czasu (czyt. autobusem)!!! Potwory dały mi i Pani Z. do wiwatu (aczkolwiek nie zdołały mnie przegadać, ni przekrzyczeć z racji nieobycia i deficytu w słownictwie). Dlategowoż buziaczki i do poniedziałkowego spotkania w kotle :) fruzia89: twoja propozycja też mnie zainteresowała :) ALL PEOPLE: dzieki za odzew, wszystko to bardzo piekne :) pozdrawiam cieplusio, bo sie w pracy wymarzłam :) m.
Rekomendowane odpowiedzi