Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ładnie tu. Wszędzie częstują mnie wódką, papierosami przed szkołą i darmową ulotką. Panuje porządek. Fałszywy uśmiech losu nie dla mnie. Dostaję kolejny talerz sałatki i ciasta. Porządny kraj. Lepiej nie odmawiać pożywienia, wysokokalorycznych burgerów i gorzkiej czekolady. Latamy w kosmos. Sporadycznie. Kiedy trafimy na obcego, częstujemy go garścią śrutu.
M._Krzywak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Jak widzę kraj w dalszym ciągu, ale tutaj spokojnie mogę się podpisac i ewentualnie uczestniczyc w dyskusji, ktora byc może się wywiąże. Szczególnie, że mamy do czynienia z tzw. promocyjnym szajzem wciskanym nam co krok, napływem zachodnich wzorców - sztucznych i plastikowych, brrrr... A ostatnia strofa to już coś o nas :) Tak. Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Sanestisie, w tym autorskim wydaniu zdecydowanie bardziej mi się podobasz. Wyczuwa się ironię i o to chodzi, bo tak naprawdę wolelibyśmy, by było inaczej. pozdrawiam serdecznie
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za przychylność. Dyskusja? Tak, ale chyba wszyscy wiemy o co chodzi. Może będą częstować wódką? szacuneczek!!
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest w tym szczypta gorzkiej prawdy. Musimy robić swoje. Cieszą mnie twoje odwiedziny. szacuneczek!!
Tali Maciej Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a ja ten puentowy śrut kojarzę jeszcze z warsztatu wiersz na dyskusję to się zgodzę pozdrawiam
pathe Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 mi też się on bardzo widzi.sposób w jaki napisałeś bardzo trafia w moje gusta. brakuje tylko gorzkiej kawy, czarnej, fusiastej w szklankach takich bez ucha.no wiesz jakich;) pozdr
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. śrutu mi nie brakuje tylko nie wiem do kogo strzelać, szacuneczek!!
Espena_Sway Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Sanestisie, trafiłeś w moje gusta - jest prozowato, tematyka na czasie, wykonanie dobre. ja jestem na tak :) zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, że bez Twojego poparcia - częstowanie wylądowałoby w koszu. szacuneczek!!
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, jest prozowato, szacuneczek!!
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak:D i herbaty - takiej lury, raduję się jak głupi z takich recenzji, ale o sodówie nie ma mowy. szacuneczek!!
Sanestis_Hombre Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, że bez Twojego poparcia - częstowanie wylądowałoby w koszu. szacuneczek!! na pewno nie. jesli jeszcze raz coś takiego napiszesz serio Ci przyleję jesteś dobrym ołówkiem więc się cdo tego przyzwyczaj ;P ja serio - zawsze liczę, że zaglądniesz do warsztatu i napiszesz, to dużo daje i jest pomocne. szacuneczkiem pozdrawiam dobrą poetkę i pozostałych równie dobrych poetów
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 potrafisz bardzo sugestywnie pokazać naszą rzeczywistość; u mnie w szkole nie wódką, ale marychą częstowano- straszne! pozdrawiam plusem ES
Sanestis_Hombre Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dziękuję Ci bardzo. szacuneczek!!
Rekomendowane odpowiedzi