EWA_SOCHA Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pierwszy raz w życiu czuję się taka poczęta pan tera z inną kotką myśli o wspólnym byciu a ja dziś się czuję jak nowo nienarodzona pan tera się puszcza a ja znów się truję
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 pan tera spać nie może w spokojności bo inna kotka wydrapała mu oczy z zazdrości
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ja tam będę lepsza i dam ci mój kocie siedem małych kociąt i to w jednym miocie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 niechaj jakiś pan tera zara jak pantera przylgnie Ewy i pociera i przywiera zara tera!
zak stanisława Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 pan tera się zbiera pan potem za płotem dziewczyna samotna dziś bawi się z kotem
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 kot jest dobry nie jest zły byle za nim kotki szły
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Za mundurem panny sznurem, a za kotem to pokotem?
Rekomendowane odpowiedzi