Sara Zoe Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Są twarze, których się nie zapomina Są ludzie których ciągle brak Choć dawno przyszła ich godzina to w ustach jeszcze łez jest smak I ułożoną parną nocą na stosie wspomnień spalam się Gdy się płomienie strachu złocą Ja mam nadzieję- że tylko śnię.... Na próżno szczypię brudne ręce I węglem malowane palce Nie,nie obudzę się już więcej Nie wygram z moim sercem w walce Tymczasem ranek mnie zastaje W popiole marzeń klęczę brudna Anioł do ręki mi podaje- nadzieję-a tak jak zawsze- złudna...
Ewa Jaworowska Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Jestem pod ogromnym wrażeniem.Wspaniały wiersz, a szczególnie dziś. Nie pytaj dlaczego.
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ciekawy, ale nie lubi etakiej rozstrzelanej wersyfikacji- ale to tylko moje widzimiesie pozdrawiam ES
Sara Zoe Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Dzięki...nie pytam. Pozdrawiam...
M._Krzywak Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Interpunkcja leży, forma leży, treśc - nie wnikam z jakiej to przyczyny, ale na pewno nie jest to wiersz arcydzieło. Kiepsko. Pozdrawiam.
Olesia Apropos Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 nie powinno być: "nadzieję-a TA jak zawsze- złudna..." nie jest źle, ale też nie jest dobrze masz w miare dobrą rytmikę, w środku sie tylko trochę pogubiła na Twoim miejscu z każdych kolejnych dwóch wersów złożyłabym jeden i doszlifowała rytm pozdrawiam/o.
Jerzy Rybak Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 przeczytałem pierwszą strofę: dziękuję - mam już wierszyk - wpis do pamiętnika Juleczki. pozdr.
Krzysztof Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dobry wiersz, nawet smutny ;) Pozdrawiam
pathe Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 kilka fajnych momentów wyłapałam. pierwsza strofa fatalna. debiut?a dam plusiczka.
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 dobra, nie wiem co się dzieję, ale chyba wam się coś pokićkało. co tu jest fajnego? ja przepraszam autorke, ale przeczytałem pierwszą strofe i musiałem sobie dosyć mocno odbeknąć. nic mi sie nie podoba, jest strasznie albo jeszcze gorzej. w ogóle enterzgroza, wielokropki, słowa rodem jak z piosenek Mandaryny. przepraszam najmocniej pania, ale staram się być obiektywny. pozdrawiam.
Jerzy Rybak Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się nic nie pokićkało.
Rekomendowane odpowiedzi