Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ są i szaleństwa, i potwory! Dwie ostatnie zwrotki chodzą za mną od Warsztatu - to jest krajobraz jak po wybuchu bomby atomowej albo jak zardzewiałe szkielety nigdy nie ukończonych wysokościowców. Proszę, niech Autor nie wyprowadza mnie z błędu pisząc znów coś o "czystym przypadku". Chcę jeszcze pozostać przez chwilę w tej mojej cudownej, nadinterpretacyjnej fantasmagorii:)
Espena_Sway Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Adamie, przyznaję, że przesłanie podoba mi się, ale treść zalatuje patetyzmem, zbyt wiele określeń. tym razem raczej na nie zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Piast ten wiersz jest - jaki jest poprawianie moich wierszy kończy się przeważnie tragicznie zostaje nic
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 dzie wuszka mam nadzieję, że lektura moich utworów-potworów nie jest dla Ciebie tylko stratą czasu ps. znów mnie oblazły "wątpiki"
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Bartosz Wojciechowski sobie wystawia Pan laurkę, swojej wyobraźni to ona godna podziwu Pan i ona decydujecie!
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Espena Sway Zabawne Wyobraziłem sobie podobny do Twego koment Punkt dla mojej wyobraźni Bez szaleństw
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 dzie wuszka zmienię warunek jeden! będziesz czytać ps. tak powstaje TWA?
Ewa_Kos Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 wiersz mi się podoba , bo załapałam sens; każdy ma wątpliwości i marzenia a wyobraźnia jest ''czymś'' osobistym i każdy ma inaczej i tu nie podejmuję się oceny. Dzie wuszka ma rację - ''wątpiki'' won! Pozdrawiam serdecznie. EK :))
adam sosna Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze jak piszę Wydaje mi się, marzy mi się że dla innych też, nie dla siebie tylko zdrowia
Rekomendowane odpowiedzi