Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No bo 2 zwrotki idą z ambony New Age (nie masz tu metafor), poniżej podaję streszczenie, (albo tekst wyjściowy): Mam tańczyć w siermiędze chocholi taniec na kupie gnoju manipulując dyszami lądownika pędzącego ku nieznanej komecie, która coś pieprzy o jedności z moim scyzorykiem. Newton zapomniał o interakcji jabłka z inteligencją ziemi. Mogę podskakiwać dowolnie wysoko, świadomość jest mocniejsza od grawitacji. W każdym jest trochę mężczyzny, trochę kobiety, a pragnienia niechaj żywią się różnicą, ekstaza myli się z pożądaniem. Tyłek ma szczerze i szybko wypisywać ósemki poziomo i pionowo na rzeczach, które wiedzą, że je lubię i td. Help! a dalej moje królestwo. Może z tego zrobię tekst typu: Bracia... Ale struny nawilżę. Dzięki magistrze, pozdrawiam, Stefan.
Miłka Maj Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na bary baby ludu próżniaczy będzie Was bezet uczył dzieciaczyć :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na bary baby ludu próżniaczy będzie Was bezet uczył dzieciaczyć :)) Witaj Miłko, człowiek tu unika przyjemności (w części), stosując różniste technologie, bo dzieci kosztowne, a tu...,ech.
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 SZteffi, twój wiersz to balsam na moją znękaną duszę!zabieram go! na grillowe przyjęcie ogrodowo-imieninowe pozdrawiam ciepłoES
Ewa_Kos Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Podczepiam się do Stasi, bo ja też go zabiorę;pasuje na ciepłe dni do grila i do ogródka. Pozdrawiam ciepło. EK
jacek_sojan Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Bezet ma zgagę - wiersz do grilla wyśmienity w towarzystwie okowity /i kobity!/; Stefanie! Muza dorzuca Ci do serca i do grilla - podkasana! Dobre! Bardzo dobre! J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wspomnij mnie przy grilowaniu, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, nie zapomnij sierpa na Bezeta i na żyto, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, butle w dłoń! Pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Opatrzyłem tekstem wstępnym, powiedzcie coś, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi