Julian Ignacy Bezwenny Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 błądząc w ogromie błędów szukając wśród poszukujących lansowanie trendów stwarza Cię wymagającym polo z krokodylkiem uśmiech pod fryzurę nad zgodnością z szykiem prostactwo bierze górę wyćwiczonym krokiem przetartą już drogą podążasz za wzrokiem a nie wzrok za Tobą
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 nie wiem czy to temat do wierszy,może jakiś felieton?Raczej na nie,ale nie mówię że to kwestia pomysłu,raczej zdolności ujęcia tematu.A tak na marginesie skojarzyło mi się:kto z paskami spodnie nosi ha, ha, haczyk na bluzie robi często smutne oczy i smutną ma buzię o czym myśli tajemnicza smutnooka młodzież czy z haczykiem ma obuwie i z paskami odzież Akurat "dyskoteka gra" :)pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 siakoś tak monotonią wieje... pierwsza zwrotka - nic nowego i nie potrzebnie się powtarzasz w drugiej coś jest i próbuje się przebić, ale zbrakło na to środków trzecia jest najlepsza, ale niedoskonała do warsztatu, tam zrobią z nim porządek :P pozdrawiam
Julian Ignacy Bezwenny Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 dziękuję za te parę słów. jeżeli ktokolwiek mógłby pokierować mną, wysłać na priv instrukcję, jak z warsztatu się korzysta, byłbym niezmiernie wdzięczny. pozdrawiam równie serdecznie
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Instrukcję wysłałem:) Co do wiersza, to ja nie widzę tutaj większych problemów z operowaniem słowami, choć fakt - temat na tyle "popularny", że aby mógł zaistnieć w wierszu/poezji powinien być podjęty z jeszcze większą pomysłowością, przy użyciu większego arsenału środków poetyckich, powinien być chyba bardziej wyrazisty. Co nie znaczy, że jest kiepski - to sprawna i składna, inteligentna wypowiedź, ale pozostaje "tylko" gdzieś w środku stawki, a jedyne co zapamiętam, to te dwa ostatnie wersy - b. fajne. I tym tropem trzeba iść: więcej błysku, przewrotności:) Pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi