złota lenka Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 pijemy herbatę - rzadko mi słodziszmam dość twoich dobrych rad nie w smak mi gorzka prawda ? znasz mnie czasem coś upieczesz - taki łakoć na poprawę humoru uśmiechem uczysz że w życiu najsłodszy jest chleb ten powszedni.
Don_Kebabbo Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ładnie przedstawione, choć zakończenie jakbym już gdzieś słyszał. To dlatego, że biolożka powiedziała kiedyś na lekcji, że jak przez dłuższy czas będzie się żuło skórkę od chleba to poczuje się lekko słodki smak. Nie próbowałem, ale jeśli nie kłamała to Twój wiersz jest lepszy niż myślę. A myślę, że jest dobry. Pozdrawiam serdecznie.
złota lenka Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 dziękuję bardzo za odwiedziny puenty znikąd nie ściagnęłam... ale zdaje sobie sprawę że nie jest odkrywcza:) zastanawiałam sie czy ten znak ma w ogóle tu byc dlatego nawias ale ok:P pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Lenka w formie. podoba mi się wiersz, choć lekki, to jednak ma wieloznaczności. ja tam lubię gorzką [kawę] zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
złota lenka Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mimo że lubisz gorzką to potrafisz wykrzesać trochę słodkości. bardzo dziękuję za przychylność:) pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Do połowy zbyt przeciętnie, ale zakończenie rekompensuje wszystko. Piękne... zapiszę to sobie :) pozdrawiam cieplutko /Arek
Rekomendowane odpowiedzi