Weronika Imago Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 biorę prysznic raz drugi trzeci chcę zmyć z siebie szarość świata i przywrócić biel płatkom niezapominajek
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 białe niezapominajki rosną w cienistym lesie, nawet widziałam, jakby co,mimo iż lubimy niebieskie wieloznaczności- ciekawa miniaturka. pozdrawiam ciepło ES
Stanisław Kamykowski Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 jak w reklamie proszku do prania... pierwsza i druga strofa, są (moim zdaniem za bardzo podobne) w trzeciej wyrzuciłbym "i" pozdrawiam:-)
Vera_Ikon Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Napiszę ci jak Weonika Weronice: tropszkę za mało. biorę prysznic raz drugi trzeci by zmyć z siebie szarość świata Zaczyna się całkiem ok, ale potem czegoś brakuje. S.Kamykowski ujął to dosadnie, ale ma rację. Nie jest jakoś bardzo źle, ale może coś dodasz? Może zmienisz? pozdr
Julia Zakochana Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 mam sentyment do niezapominajek - za to już masz plusa ;) ale jakoś mi nie przypdło to do gustu: "zmyć z siebie szarość świata" poza tym... jakby tu czegoś brakowało w środku
Rekomendowane odpowiedzi