Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 tobie albo nie tobie oto jest pytanie
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 takie tam granie a tu czynów trzeba teraz i zaranie
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 czyńmy więc bigos chwalmy cud kapusty niechaj majowicz czyni czyny tłuste
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 tak jest ja tak nawet w otchłani marzeń a kiedy marzę cud planuję zdarzeń Och!
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 kiedy wydmie tę rzyć to odechce sie być
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 być bycia byciem bycia jest a od bigosu bycia byciem jest na fest
M._Krzywak Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 jeżeli mnie tutaj każda chce to proste jest że Ciebie nie, jeżeli zatem znowu mnie nie to znakiem tego że Ciebie chce (bo innych opcji nie ma)
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy chce czy nie che chce czy chce a moźe chce a jeśli chce to może chce a jak już nie chce czyli chce to chce?
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ech być baranem marnośc tego świata przystroić dzbanem co kryje w sobie dzielne serce kaca i dzie wkom jątrzyć ciała racą
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 mam ci wina nowy dzban a w tym winie uciech kram
czarna Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 siedzę i myślę być z tym czy z innym oto pytanie dać temu czy temu buzi na śniadanie dylematy straty trudne wybory chyba zagram dziś w kolory?
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 wybierać czy nie wybierać oto jest dylemat czy ciałem o ciało pocierać czy myślom ponętnym nosy poucierać? a tu czas już z kostiumów się rozbierać
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdyby słowa nęcące dalekie figlarne przekuć w wino i czyny realne
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo w wierszach życie a w winie użycie
Rekomendowane odpowiedzi