Betty Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Przekraczam Twój próg, ukochany I już widzę jak w Twych oczach Pojawia się uśmiech Zdaje się stanowią dla nich pieszczotę Proszę Cię mój drogi Nie patrz już tak na mnie Bo znów mi sił zabraknie By zniknąć w oddali Póki co jeszcze jestem Podchodzę więc bliżej I nawet stąd czuję już tę siłę Co nieustannie pcha nas ku sobie Co to za siła? Powiem szczerze: Nie wiem Może namiętność, może pożądanie Może zwykła tęsknota serc A może to już najczystsza miłość Przystaję, waham się przez chwilkę Lecz wiem, że i tak Ci się nie oprę Czuję Twoje ciepło, bicie Twego serca Przypominam sobie smak Twych ust I choć nie jest nam dane być razem Oboje dobrze wiem, że od pewnego czasu Żyjemy wyłącznie dla tych spotkań Splatamy więc mocniej nasze serca Czerpiąc radość z każdej chwili Cieszymy się sobą ile tylko się da By wspomnieniami ułatwić rozłąkę Która – na przekór nam – i tak niedługo nastąpi.
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witaj Betty :) widzę, że debiut, przyznaję, że niezbyt udany, jednak mało kto z obecnych tutaj miał naprawdę dobre początki. kilka rad - pisz o czym popadnie, choć najlepiej na początku zrezygnuj z tematu miłości - wbrew pozorom nie jest łatwo o niej pisać. jeśli stosujesz interpunkcję, to rób to w sposób konsekwentny, niepotrzebne wydaje mi się być zaczynanie wersów od dużych liter tyle ode mnie, życzę powodzenia i dużo samozaparcia zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Cassiel Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Doszedłem do trzeciego wersu. Dalej się nie dało. Massacra. Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 debiut się nie udał, faktycznie masakra, ale może dzięki radom jakiś tam bardziej wprawionych albo filologów w przyszłości będzie lepiej pozdrawiam
Anna Maria K. Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 I przede wszystkim radzę zawsze najpierw korzystać z warsztatu, duzo można sie tam dowiedzieć, o ile forumowicze są na tyle łaskawi, by zostawiaś po sobie slad w postaci komentarza ;) powodzenia, pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi