Patryk_Nikodem Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 po korytarzach snują się jacyś mityczni prorocy uporządkujmy ścienne symbole i przymknijmy oczy na kaprysy regałów ten dom ma klimat sigur rós bogowie i te twoje niestabilne spojrzenia zamiast powietrza pod skórą zachwyca mnie zimny oddech skandynawskich lasów chwilami częstotliwość pralki jest przekazem prosto z wegi próbując poukładać noc szaleję
Espena_Sway Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Patryku, ciekawie choć bez rewelacji. przyznaję, że mam słabość do Skandynawii, a ten motyw często powtarzasz, więc lubię poczytać :) == po korytarzach snują się ta zwrotka mi nie leży. poprostu nie podoba mi się jacyś mityczni prorocy uporządkujmy ścienne symbole tu jest bardzo ładnie. szczególne kaprysy regałów i przymknijmy oczy na kaprysy regałów ten dom ma klimat nie wiem, co oznacza wyrażnie 'sigur rós?'. niestabilne spojrzenia mnie się bardzo podobają - naj z całego wiersza :) sigur rós bogowie i te twoje niestabilne spojrzenia zamiast powietrza pod skórą zachwyca mnie zimny to jest oki oddech skandynawskich lasów chwilami częstotliwość pralki j.w. jest przekazem prosto z wegi próbując poukładać noc puenta też może byći szaleję === reasumując, przyzwoity wiersz zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Nechbet Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 chwilami częstotliwość pralki jest przekazem prosto z wegi próbując poukładać noc szaleję końcówka zdecydowanie najsłabsza, nie podoba mi sie przedostatnia strofka, dwuwers na końcu nawet moze byc, wczesniej wszystko bardzo ładnie, szczególnie: ten dom ma klimat sigur rós bogowie i te twoje niestabilne spojrzenia zamiast powietrza pod skórą zachwyca mnie zimny oddech skandynawskich lasów ten fragment podoba mi sie najbardziej :-)) dobry wiersz, choc moglby byc lepszy, ale zawsze mozna cos dopracowac, po jakims czasie, zycze Ci tego pozdrawiam serdecznie:*
Księżycowa Łza Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A mnie się podoba. Bardzo. Taka chłodna zmysłowość... Jednocześnie przywodzi na myśl zimną, wietrzną Skandynawię, a jednocześnie jakoś tak łapie za serce i chce się być adresatem... Cud, miód i orzeszki :) Pzdr.
fr ashka Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nazwa zespołu islandzkiego, Agnes też ich "wykorzystuje" ostatnio ;)) polecam! mnie najbardziej podobają się 3 pierwsze strofy :) pozdr, fr.ashka ;)
Rekomendowane odpowiedzi