Jego Alter Ego Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tam gdzie stało coś ważnegodusza domu osiada wraz z kurzem na ich grzbietachmówiła trzeba zetrzeć czystą ściereczką wszystkie widoczne niedoskonałości twarzy. starałam się nie pokazywać jak bardzo mi i nam zależy teraz mogę jedynie polegać na wydźwięku albo uwierzyć w cichość kartek przerzucanych od deski do deski od czasu do czasu każda jednak ma pofalowany od wilgoci palców róg lubię zapach starych książek ale wtedy ważniejsze było ciepło powietrza. gęstniało od dymu drukowanego w irytujące rozczarowanie takim wyborem dzisiaj regały raczej straszą przestrzenią. to czysta złośliwość losu. w końcu ileż można przestawiać wazy z miejsca na miejsce przeznaczone z resztą dla lepszego przekazu historiipani profesor nie mam tamtych książek chyba nie mam domu
zak stanisława Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 wow, Martyno, bardzo ciekawy wiersz, budujesz klimat niezwkłości, przypomnień, powrotu do lat hmmm młodości (mojej) pozdrawiam ciepłopa!
wronatwist Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ciekawy wiersz ma fajny klimat podoba mi sie :) Pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Stanko droga i Wrono Zakręcona:) dzięki,cieszę się że klimat Wam odpowiada pozdrawiam ciepło/martyna
pathe Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 dlaczego nie zauważyłam tego wiersza wcześniej? hehe pewnie astygmatyzm, z którym pływam po ekranie. nieźle martyna nieźle:)
Jego Alter Ego Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko,ktoś tu jeszcze zagląda?:)dzięki,cmok!
Rekomendowane odpowiedzi