Miłka Maj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 przeszły do lamusa rozklekotane wersalki na których odbywały się konfrontacje anatomiczne – poznawanie różnic graniczyło niekiedy z akrobatyką cyrkową że nie wspomnę o maluchu – zwanym samochodem a czasami służącym do jazdy; nieprawdopodobne - chyba Stomil zajmował się produkcją nadwozia intensywniej podawane łono natury niczym owies koniom smakowało wykwintnie i nikt nie bronił się przed porównaniem z wilkiem – do lasu ciągutki, słodkie krówki ach, te zwierzaki a teraz brak wyobraźni – kamery nawet w przebieralni supermarketu z wiekiem człowiek staje się wygodny
le_mal Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Miłko bardzo się podoba. Cholera! w przebieralniach są kamery? Uśmiecham się do Ciebie:))))))))
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wesoły, dowcipny,(stare dobre czasy) a te kamery po licho tam? pozdrawiam ciepło
jacek_sojan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jakby kilka wierszy w jednym, ale zgodziłbym się; tylko - ten supermarket, taka sensacyjna plotka, zepsuła ten wiersz! J.S.
Roman Bezet Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wiesz, a kiedyś to były nawet globulki ZET :)))) Pierwsze zdanie jest nieładne i psuje wierszowi pointę - daj je zamiast: wygodniej popatrzeć (to się domyśli). 'uprawiało się' - odbywały się? konfrontacje = poznawanie różnic (to nie wnosi nowego, opuścić?) czemu cyrkową? sama akrobatyka nie jest wystarczająco zajmująca? (no chyba, że były skoki z żyrandola ;D) "a służącym również" - czasami służącym do? "intensywniej podawane łono" - możesz mi zdradzić sekret, jak to się robi? (ale nie chodzi mi o karmienie ;)))) "wykwintnie smakowało" - inwersjaa teraz brak wyobraźni – kamery nawet w przebieralni supermarketu z wiekiem człowiek staje się wygodny the edn ;D Bardzo sprawnie to nagryzmoliłaś - kontekst (podtekst) rubasznie zabawny. Dla mnie pointa (ale tak złagodniała ;) może być. cmok b
Miłka Maj Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tu bezecny: po pierwsze: Ty nawet mnie nie strasz takimi rzeczamyy, bo zawału prawie dostałam /mail/ - z urzędu się mnie:))))))))) a teraz reszta: akrobatyka cyrkowa, bo mogłaby być sporowa, ale ta skoków z żyrandola nie przewiduje, więc zostanie owa; insze - pomyślę, uwzględnię,tu jacek sojan: ten supermarket to z premedytacją, żeby bardziej pokazać komercję tego i owego we współczesnym, głównie spędzane "rodzinne niedziele" na przebierankach tu Stasia Żak: no po to, żeby podlądać:)))
Rekomendowane odpowiedzi