Miłka Maj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wynajduje dzikim węchem te pokrętne na zakrętach - ledwo mieszczą się w układy, związki bezceremonialne - opanował sztukę konwersacji w opcjachopen, light, live is - pośród zła czyniąc dobro nie/świadomie ............................................................................................. przyznaję bez bicia - peel żywy :))
M._Krzywak Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ten tytuł mnie niepokoi... :)
Roman Bezet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bylo: Zbyt krzywy, żeby być pięknym - ale co to za tytuł ;D b PS. wiersza nie rozumiem ;|
vacker_flickan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bylo: Zbyt krzywy, żeby być pięknym - ale co to za tytuł ;D b PS. wiersza nie rozumiem ;| ...i było kilka śmiałych, które próbowały naprostować... ...lecz nie te lata, oj nie... ps. też zrazu nie zrozumiałem, trzeba mi było przetłumaczyć:P
Roman Bezet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bylo: Zbyt krzywy, żeby być pięknym - ale co to za tytuł ;D b PS. wiersza nie rozumiem ;| ...i było kilka śmiałych, które próbowały naprostować... ...lecz nie te lata, oj nie... ps. też zrazu nie zrozumiałem, trzeba mi było przetłumaczyć:P Teraz Kotku nareszcie zrozumiałem... ...co znaczy "świeży seks" - wyglądasz (znaczy: piszesz) jak in spe ojciec ;D dyg b Miłka, tłumacz! (albo daj - obiecałaś) ;)
Miłka Maj Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tłumaczę: uwielbiam spotkania z vackerem przy kawie:)) a facet ma cierpliwość, przedostatnio spóźniłam się 1,5 h Obiecałam?? Cholera - nic nie pamiętam...
vacker_flickan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tłumaczę: uwielbiam spotkania z vackerem przy kawie:)) a facet ma cierpliwość, przedostatnio spóźniłam się 1,5 h Obiecałam?? Cholera - nic nie pamiętam... nareszcie ktoś docenił moją cierpliwość przynajmniej słownie:P
EWA_SOCHA Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wynajduje dzikim węchem te pokrętne na zakrętach - ledwo mieszczą się w układy, związki bezceremonialne - opanował Poprzenosiłabym "te" i "w" do następnych wersów. Trochę oko mi na tym siadło. Niestety chyba dziś przyciemna, nie rozumiem wiersza. pozdrawiam eva
Miłka Maj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm, cuuszszsz
Rekomendowane odpowiedzi