Bartosz Wojciechowski Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wiem, lubisz mi się chować (jakie dziwne słowo: kochać...) Znam też inne dziwne słowa - gwiazdy, galaktyki, mleczna droga. Usta masz zwilżone tym mlekiem. Galaktyk cienie na twe powieki A czym są gwiazdy? Phi! któż tego nie wie... lecz nie ma ciebie dzisiaj na niebie. Jesteś nad rzeką – w gałązkach wierzbowych Słyszałem szelest, widziałem ten promyk Twoich włosów zielonych: chwyciłem ich kosmyk A ty ze śmiechem pobiegłaś do mamy - wiosny.
Anna Maria K. Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mi się bardzo podoba :) Szczególnie pierwsza zwrotka, jakoś tak utrafione w moich klimatach. A phi to już chyba najczęściej wypowiadane przez mnie słowo, nagminnie zawsze i wszędzie ;] pzdr.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Cieszę się, może i wiośnie się spodoba i wreszcie się do nas uśmiechnie, ale tak szczerze, a nie jak rozkapryszona damulka:) Pzdr!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ech, nie ukrywam, że liczyłem na większą frekwencję i więcej komentarzy... Zapraszam serdecznie, może ktoś jeszcze się skusi? :)
Rekomendowane odpowiedzi