Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 jeszcze nie jestem całkowicie haploidalna jeszcze muszę oddzielić wtedy od teraz to tak jak dzieli się ludzi na dobrych i złych ( a złym nie podaje się ręki) nierealne niektórzy mówią że to znaczy zacząć od nowa ( dziwny początek z ręką w kocim futrze i głową odstającą o kilka dni od tułowia ) skoro nie początek to środek na zbyt czysty talerz i parasol jednoosobowy a przecież oboje wiemy że to nie jest miejsce dla jednej pary kaloszy
Espena_Sway Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wiersz taki raczej z tych łatwostrawnych. podoba mi się choć przyznaję, że jest jak na Ciebie średni. początek moim zdaniem najlepszy pozdrawiam serdecznie świątecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Podoba się. bardzo bliski mi nastrój. Doskonale wkomponowane słowa i emocje. Nostalgicznie i smutnawo... Tak akurat na dziś. Fajny pomysł. Ciekawe zakończenie. Ogólem: duży + pozdr serdecznie Weronika
Jil Jori Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 duży plus, zwięzłe i na temat. Nie ma przyrostu formy nad treścią(jak u niektórych) Pozdrawiam. Jil Jori.
Rekomendowane odpowiedzi