Veronique Sijka Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gotowa, opuszczam zasłonę załzawionych rzęs. Samotności droga przede mną zostawiam ślady stóp, na piasku niebyt odcisnęłam.
Tali Maciej Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 za mało, zbyt dosłownie, jak dla mnie nie ma tu nic co by mogło zatrzymać przeczytałem zapomniałem pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Własciwie to jest w tych słowach jakieś rozczarowanie niemałe i ekspresja poetycka, a ty Macieju, nie mogłeś wywęszyć, ponieważ ślady pozostawione są muskaniem tylko.
Jacek Mucha Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dla mnie, jak na miniaturkę za mało charakterysyczna. Brakuje jakiegoś porządnego kopniaka. Za to - z uczuciem. Może być :) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Kiedys Cie kopnę, charakterystycznie.
Veronique Sijka Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Panowie, dziękuję za wizytę i zostawienie swoich śladów w postaci "muśnięć i kopniaków":) pozdrawiam
Jacek Mucha Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Stefan chyba mnie nie lubi :(
Julia Zakochana Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 miniaturki uważam za dobre, jesli w oszczędności słów znajdę coś naprawdę mocnego - zaskakującego - fascynującego... tu tego nie znalazłam.. :/ rzeczywiście nie ma "kopniaka"
Rafał S. Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Przeczytalem,milo bylo ale na przyszlosc wolabym troche lepiej wykorzystac swoj czas.wiec jeszcze troche wiecej serca i bedzie dobrze.
Ewa Rajska Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no, kopcie orga charakterystycznie, bo będzie nudno. tu właściwie nie ma odkrywczości...szkoda. pozdrawiam serdecznie! ER
pathe Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 nic specjalnego ani innowacyjnego.pozdrawiam deszczowo:)
Rekomendowane odpowiedzi