le_mal Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ciekawa gra słów. Światwczny plusik za 'łamańca'. Wesołych Świąt Macieju:)
Tali Maciej Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-: i tobie również
Espena_Sway Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Maćku, podchodziłam kilka razy. początkowo wydawało mi się, że to zlep słów nie wprowadzających niczego nowego. jednak zmieniłam zdanie - tekst bardzo wieloznaczny dający wiele możliwości interpretacji - poezja współczena. jejku, plusuję poprostu pozdrawiam serdecznie świątecznie czyli mokrego jajka i smacznego Dyngusa Espena Sway :)
Tali Maciej Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedzinki taka ta poezja współczesna pokręcona mokre jaja hmmm jak to brzmi ;-D tobie również weosłych pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no no... bardzo sprytnie skonstruowałeś tę pierwszą strofę. wg mnie jest bardzo dobra. niestety czytając dalej odniosłem wrażenie, że druga wszystko popsuła. jest jakaś sztuczna, pisana jakby na siłę. popracowałbym nad nią, gdyby dorównała pierwszej wiersz byłby naprawdę bardzo dobry. pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i też miałem takie wrażenie przed umieszczeniem, ale jakoś zabrakło weny choć też bałem się że jak przeładuje utwór samą lingwistyką to będzie ciężkostrawny pozdrawiam już nocnie
Rekomendowane odpowiedzi