Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprostowanie Z tego co mi wiadomo, vacker flickan (dla bliskich Karol) na POP wybiera się ze mną, tak więc proszę o edycję postu. Gdyby ktoś pytał dlaczego Karol sam tego nie napisał, to cytuję: usrałem sie na pisanie i na forum. dziękujemy i pozdrawiamy:)) do soboty!!! A gdzie Stasia i mój szofer? *plus Stasia i szofer, *wpadnie dać buzi Lady Supay. A co z laską Bezeta?
czarna Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 kumpela jak kumpela przywiozę młodą dzierlatkę coby moja wiekowość nie raziła w tak młodym towarzystwie:))) radość płynie wraz z czarnym uśmiechem, że będe miała okazję Was poznać lepiej dzień pobyć w hacjendzie Stefana niż w Saint Moritz lepić bałwana
Miłka Maj Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jutro w nocy dowiozę dwie:P
Miłka Maj Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie tylko Ty masz NIESPODZIEWANKI;P - nic więcej nie powiem!!!!!
kalina kowalska Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ale czy czasem Lasu Księżnej nie podtopiło, bo telewizor pokazuje, że trochę mokro tamuj :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie podtopiło i nie podtopi, to stąd zapuszczam powodzie i inne atrakcje.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a droga dojazdowa z Poznania tamuj będzie przejezdna? Mamy stracha,że trzeba będzie się wracać(?) SM. SC. SŻ.
Olesia Apropos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ewuś, przecie Ci jużem prawiła, że kajakiem da radę;P
Miłka Maj Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Rozmawialam z Alter /jest już na miejscu/ - wszysto oki, tylko kalosze zabierajcie:P Ja zaraz śmigam tam tyż, papa V.
Olesia Apropos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ehhh, to niesprawiedliwe bo Wy choliry będziecie mieć dłużej fajnie niż my;P (Miłka szykujcie worki z piaskiem, chyba że macie ochotę na Zalew Bardzki;P)
czarna Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 nie ma takich wielkich gumaczkó jak na moje czarne nogi...prosze zamówić słoneczną pogodę abym mogła brodzić boso po tej wielkiej wodzie:))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a droga dojazdowa z Poznania tamuj będzie przejezdna? Mamy stracha,że trzeba będzie się wracać(?) SM. SC. SŻ. Z Poznania Ok.
Agnes Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 haha widzę że pojawiłam się na aktualnej liście :)) może może do zobaczenia:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a spróbuj tylko się nie pojawić, niedobra kobieto.
Olesia Apropos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 niedobre kobiety są najlepsze :D
Roman Bezet Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawie tak dobre, jak stare pierniki ;P Do jutra - wszystkim!!! ;D
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jutro od 10. 00 pełnię dyżur telefoniczny, komunikcyjny, piwny, winny, niewinny Stefan. Przypominam: 0600 935 883. P.S. Bezet namierzony.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najlepsze są kobiety niedobre
Mirosław_Serocki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedobre są najlepsze kobiety
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 są kobiety najlepsze niedobre.
Rekomendowane odpowiedzi