Roksana M Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jesteś jak delikatny promień słońca który przebija się przez chmury wywołując uśmiech Jesteś jak wietrzyk który delikatnie muska twarz aby przypomnieć o swojej obecności Jesteś jak barwny motyl który przyciąga wzrok i sprawia że chce się żyć Jesteś jak cichy głos który ciągle szepcze coś co ucha i przypomina o tym że jest
pavulon Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 To nie wiersz. To 4 rozbite porównania, żeby wyglądało na wiersz.
Edyta Katarzyna Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 masz literówkę "do ucha" pisz dużo pozdrawiam
pavulon Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie się nie zna na poezji, a uczy innych. to nie jest wiersz. przecież to jasne.
Edyta Katarzyna Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja nikogo nie uczę nie cierpie ostrej krytyki mój nauczyciel a był to wielki człowiek mawiał "trzeba pisać dużo pisac z potrzeby serca może wtedy z tego morza cos sie wyłowi " Dlatego nikogo nigdy nie wolno zniechęcac do pisania. a czy Pan uwaza że zna sie na poezji???????????????????????????????
Kasia_Kaisu Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a mi się podoba :) bardzo prosty ale ile w nim takiego dziecięco-niewinnego uczucia... :) ważne ,że ktoś pisze co czuje... :)
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----to niech pisze listy miłosne lub jakiekolwiek od poezji wymaga sie o wiele więcej nie tylko czucia! pa!
Rekomendowane odpowiedzi