Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nawzajem czy na wzajem, a może wzajemnie, ejć zawsze z tym miałem kłopot, ale czy ktoś wspomni o tym co było przed tymi świętami w przeszłości? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 perspektywa zamiany kurczaczków na kaczki (bądź kaczory,co gorsza) psuje cały świąteczny nastrój, nie było milszych życzeń?:) Aczkolwiek wzajemnie i dla wszystkich,kwa kwa
Roman Bezet Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję, dziękuję. Wzajemnie: co by Ojciec Dyrektor i łabędzie nie za bardzo dokuczali. Szkoda, że przyjdzie święta spędzić w stresie - źle się czuję na Forum w tym nowym wynalazku. To nie jest - niestety - ideał. ;) pzdr. b
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję, dziękuję. Wzajemnie: co by Ojciec Dyrektor i łabędzie nie za bardzo dokuczali. Szkoda, że przyjdzie święta spędzić w stresie - źle się czuję na Forum w tym nowym wynalazku. To nie jest - niestety - ideał. ;) pzdr. b ja też chciałem powiedzieć, że ja też się źle czuję i mi głupio jakoś tak:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję, dziękuję. Wzajemnie: co by Ojciec Dyrektor i łabędzie nie za bardzo dokuczali. Szkoda, że przyjdzie święta spędzić w stresie - źle się czuję na Forum w tym nowym wynalazku. To nie jest - niestety - ideał. ;) pzdr. b ja też chciałem powiedzieć, że ja też się źle czuję i mi głupio jakoś tak:) O jakim wynalazku prawicie?
zak stanisława Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 właśnie, o jakim, nic nie wiem, ale... Wesołych świąt zółciutkich, drapanych , kraszankowych, malowankowych i jakich kto sobie życzy, radości i ciepła!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wszystkim życzę Wesołych Świąt oraz zdrowych i smakowitych jaj. Nie ma się co nabarmuszać, kto ma forum ten rządzi. Zawsze twierdzę, że szczytem największej demokracji jest dyktatura. Faktem jest, że o zmianach można było uprzedzić ale po co. Stare dobre maniery gdzieś zniknęły. W tej sytuacji wyrażam swoją radość z wprowadzonych zmian. Pozdrawiam Jacek
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja sobie życzę, żeby te święta szybko minęły, bo z doświadczenia wiem, że to głupi czas.
Beenie M Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Życzenia przednie, takie ptasie, kaczuszkowate ... dziękuję i życzę wzajemności. Tylko cicho sza, bo jak Pani Kruk z KRRiT się dowie, zaraz dopatrzy się tutaj czegoś niegodziwego i gotowa nakazać zlikwidowanie tego forum. Skoro jesteśmy przy kurniku, przypomniał mi się wierszyk, który przed laty czytałam w jakimś tygodniku. Spróbuję go odtworzyć: "Raz smerfował kogut kurę aż mu kurz poleciał z piórek smerfu, smerfu, pitu, pitu wysmerfował ją do świtu smerfu, smerfu, baja, baja na Wielkanoc mamy jaja" Pozdrawiam ciepło i życzę wszystkim udanych Świąt Wielkanocnych - jajeczkowo, kurczaczkowo zajączkowych
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nowy kurnik-nowa orgia;) Ja to życzę sobie i Wam wszystkim - wreszcie prawdziwej wiosny!
Rekomendowane odpowiedzi