Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witamy wszystkich serdecznie!!! Po raz czwarty w Łodzi odbędzie się coroczne święto poezji, wieczorno-nocne czytanie i spotkanie miłośników wierszy. Impreza odbędzie się 27 maja w Centrum Kultury Młodych. W tym roku, żeby dać szansę poetom, którzy nie mają jeszcze na swoim koncie wydanej książki poetyckiej, postanowiliśmy urządzić mały konkurs. Będzie on polegał na tym, że spośród osób, które nadeślą nam od 6 do 12 swoich wierszy, wybierzemy troje najlepszych twórców. Wiersze prosimy wysyłać na adres [email protected] do dnia 23 kwietnia br. Trójka szczęśliwców będzie miała okazję zaprezentować swoją twórczość w czasie IV ŁNP. Organizatorzy
Yasioo Zimiński Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ja bym się tam wybrał z jakąś ładną, miejscową dziewczyną:)
krwawa-mary Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wybierz się wybierz, koniecznie. Coś mi wspominała że chętnie by Cię zobaczyła ;)
Adam_Szadkowski Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Oczywiście zapraszam wszystkich "tu obecnych" na Noc. W ubiegłym roku z .orga ludzie dopisali i chyba nie żałują. Wszystkie informacje co do dojazdu, możliwych noclegów itp. podam później. Pozdrawiam
Agnes Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 w tamtym roku miałam nieprzyzwoicie blisko, teraz zobaczymy co przyniesie los, może do zobaczenia:)
Lady_Supay Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 W tym roku dopiszę. :) Już rezerwuję datę w kalendarzu i mam tylko nadzieję, że Agnes przybędzie...
Agnes Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zachęcona będę bardziej zmotywowana:)
Lady_Supay Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zachęcona będę bardziej zmotywowana:) Agnes, to ja Cię BARDZO PROSZĘ...:)))))))))
Agnes Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak zachęcona będę bardziej zmotywowana:) Agnes, to ja Cię BARDZO PROSZĘ...:))))))))) to ja się bardzo mocno postaram :))))
Sceptic Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A co powiecie na to, żebym ja też przyszedł:) Nie bardzo zajarzyłem - czli impreza jest otwarta (dla wszystkich), czy tylko dla tych "zaproszonych"? A może przyjść może każdy, a wiersze przeczytać tylko niektórzy? Proszę o rozjaśnienie:)
Dorma Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Agnes.. Do Gdańska 30 kwietnia !!!!!!!
Agnes Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do Gdańska tak daleko...chociaż pochodziłabym po plaży bardzo chętnie, chyba muszę przemyśleć:)
Adam_Szadkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 W uzupełnieniu informacji: Po części oficjalnej (6 poetów) organizowany jest Turniej Jednego Wiersza "Bez Laura". Do konkuru może przystąpić każdy, z jednym utworem. Wpisowe: 5 PLN, poeta, który zajmie I miejsce (w jury zasiądą osoby występujący na ŁNP) zbiera całą pulę!!!!!!! Do Turnieju nie trzeba się wcześniej zapisywać, wszystko załatwione zostanie w trakcie imprezy. Impreza jest oczywiście otwarta i nie będą wydawane zaproszenia. Pozdrawiam Adam Szadkowski
Roman Bezet Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze prawi, szczyra prawda ;) pzdr. b
Russe Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 okej to moze jakies info dot. "zakwaterowania"? jak bedzie wygladac program tej imprezy? wiecej szczegolow :)
Agnes Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))) nie pomyślałabym że Łódź może tak kusić ;) mam nadzieje, do zobaczenia
Jerzy Rybak Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Rybak w maju oczekuje na inne podniety ;p
Roman Bezet Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to pora zbioru winniczków - w maju ślimaki się mają ;D
Rekomendowane odpowiedzi