Luthien_Alcarin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jesteśmy pigmentowo mali pod niebieskim niebem szukamy niebieskiej pary oczu jakby nam było mało błękitu a przecież jesteśmy zbyt tęczówkowi na jednoznaczność nic tylko pędzel załamać i farbę zdjąć spod paznokci bo dziś mało kto maluje - dziś impresjoniści całują tylko z zamkniętymi oczami
Anna_M. Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wiersz jest bardzo dobry. Jest tu niezwykłość i czar, ale także mądrość i konsekwentność, przesłanie i wrażenia estetyczne, bo i forma na wysokim poziomie. To chyba znaczy, że dla mnie to poezja w pełnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam.
Strange World Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jestem pełna podziwu dla talentu...
Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Bardzo prawdziwy i dobrze napisany. Gratuluję i pozdrawiam z wiosenką. EK
Luthien_Alcarin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 hej: dzięuje wszystkim za ciepłe słowa i odwiedziny:)-motywujace:))) Pozdrawiam Agata
Arena Solweig Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Duża wrażliwość autorki pozwala na dostrzeganie więcej niż zwykłemu obserwatorowi. Ale do tego trzeba mieć jeszcze duszę poetycką, Ty ją masz, Agato, to wypływa z Twojego wiersza. Małe uwagi : „bo dziś mało…” i niedaleko „- dziś impresjoniści…” może można wygładzić ? I jeszcze „zdjąć spod paznokci” mi zgrzytnęło. Pozdrawiam serdecznie Arena
Nechbet Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 mnie też razi "zdjąć" ale tylko to, poza tym cudowny wiersz, więc ja sie pozachwycam :-))) serdeczności :*
Espena_Sway Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 bardzo ładnie. lubię zarówno kolor niebieski jak i malowanie więc :D . choć mam małą propozycję, by nie powtarzać słowaniebieski w pierwszej zwrotce proponujępod turkusowym niebem szukamy niebieskiej pary oczu jakby nam było mało błękitu pozdrawiam serdecznie i zabieram do ulub Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Świetne zakończenie, wiersz bardzo subtelny. pozdrawiam /Arek
Ewa Rajska Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dziękuję za ten wiersz! jest cudowny! oby takich jeszcze więcej! pozdrawiam wiosennie i cieplutko! ER
Amras_Elensar Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Hej:) Swietny i subtelny wierszyk. Drażni lekko ilośc niebieskiego w drugiej strofce. Konceptowo i Agatkowo. co najmniej wa plusy. Pozdrawiam AE
Rekomendowane odpowiedzi