janko Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 młodzi. dobrze wykształceni. chętni do pracy delektują się bezczynnością. myśleniem o sensie istnienia i o tym jak odbić się od dna mają czas na czesanie kota. mogą się w końcu wyspać bo tak w ogóle to zatrudnienie jest dla "dupków" - przekonuje napis na koszulce Carlotty Stankiewicz żyj wesoło. po pieniądze wpadaj do rodziców skorzystasz na darmowych posiłkach. marzyłeś aby zostać gwiazdą rocka. idolem albo paleontologiem masz szansę aby zrealizować marzenia weź gitarę zacznij kopać dołek w ogródku wspaniały czas aby oddać się pasjom możesz śmiać się przez łzy gdy zastanowisz się dlaczego ukończyłeś studia pomyśl jak bardzo byś się śmiał gdybyś zdecydował się na doktorat albo wydał pieniądze na MBA zawsze chciałeś zdobyć jakąś nagrodę za powieść albo scenariusz. może nawet za wiersz teraz albo nigdy. plan zostania pisarzem poprawi ci humor wystarczy czarny notatnik kilka długopisów na okładce napisz tytuł swego dzieła i rozpowiadaj znajomym że właśnie zostałeś pisarzem los daje ci okazję aby zrzucić parę kilo poćwicz to nic nie kosztuje zabaw się w farmera albo ogrodnika zobaczysz jak nieskomplikowanym zajęciem jest hodowla jedwabników. powinieneś zacząć już w maju. a jesienią będziesz odcinać kupony
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 och, nieprawda, hodowla jedwabników jest do niczego, miałam próbkę takowej wiersz bardzo ciekawy, pouczający dla wielu, budowa nie moja domena. wiec milczę pozdrawiam
janko Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, trzeba mieć morwy:-)
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 morwy miałam ale nerw nie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi