Lena Leciej Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 gdy cię widzę zaciskam dłonie by z mojej twarzy zniknęły zdradzieckie rumieńce gdy cię widzę zaciskam powieki bo boję się że to tylko sen gdy cię widzę zaciskam usta bo boję się odezwać gdy cię widzę wszystko nabiera barw gdy cię widzę modlę się żebyś i ty mnie zobaczył ale tak inaczej a gdy już mnie widzisz modlę się abyś odwrócił wzrok bo mnie peszysz i modlę się żebyś mnie nie usłyszał i długo tak na mnie patrzył gdy nasze spojrzenia się spotykają czas się zatrzymuje i modlić się już nie muszę
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 gdy takie teksty widzę to się brzydzę i żałuję że czytałem czas zmarnowałem bo ni tu w formie ni w treści przy tej nudnej opowieści najpierw poczytaj i nie powielaj klisz a dopiero później takie rzeczy pisz ja zdecydowanie na nie pozdrawiam
mikołaj chrobochek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ja popieram maćka tali, czemuscie to napisali? by mnie gorszyć,zdenerwować? proszę gdźieś to szybko schowac!
Rekomendowane odpowiedzi