Regina Misztela Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ona pisała, że jej majtki spadają ze strachu. Tak było dla was lepiej pobudzać nieodpowiedzialność i luźne języki wiszące nad twarzą. Chowała się w prześcieradle ( no popatrz jaka wstydliwa), udając ślepą jaszczurkę wbijała krzywe zęby w powietrze. Miała zapewne skórę jak styropian, nie rozumiem tego zachwytu nad skorupą dojrzałości. Tam musi być mokro i to nie jest miejsce dla ciebie. Tak dużo wody ciągnie z sobą nowe pokolenie. Jeszcze nas nie stać na zdradę. Połóż się na moich małych piersiach i ciesz się, że mleko znasz tylko z reklamy.
stanislawa zak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 'jej duch ze wzmocnioną pocałunkiem młodością kładzie się z powrotem w jej ciało tak nagie że nie widać na nim żadnych słów i tą mroczną zaporą stara kobieta chroni cię młodzieńcze od zetknięcia z tajemnicą starości.' pozdrawiam ciepło
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Raz rytm się łamie, a tak - to miażdży ten tekścik. w sam raz na dobranoc :) Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 forma dobra, dobrze się czyta, ale treś nie w moim guście, ostatnio mi takie rzeczy kompletnie nie podchodzą pozdrawiam
jacek_sojan Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 k...a, co za durny tytuł do tak mądrego wiersza! zawiodło wyczucie?...szkoda; J.S.
Regina Misztela Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 panie jacku miało być " bolą bardziej" :(
deli s Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi się podoba ten tekst z jajem i mlekiem jest choć właśnie ta końcówka mi nie podchodzi a zastanawiaja mie jeszcze lużne języki nad twarzą?(może małe wyjsąnienie). reszta urodziwa jak autorka.hhihiih. pozdr. d.s
Regina Misztela Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 jak autorka?:) znamy się:) ? Regina
magdalena czernicka Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 natknęłam się na poezji polskiej, nieszufladzie, teraz tutaj i tak mi przypadł do serca ten wiersz, że nie umiem przestac czytać. dzięki :)
Apocalypsis Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 a ja uważam, że tytuł bardzo pasuje do wiersza a wiersz dobry pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 wiersz mi się podoba, ale żeby zaraz kurwa? pozdrawiam ciepło.Wybacz, ale wiek czasem przeszkadza w rozumieniu... EK
Rekomendowane odpowiedzi