Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nie ma początku i końca nie widać, tajemnym splotem zmysłowo pobudza, powraca śladem, periodem przepływa, wije się skręca ślad wstęgi Möbiusa. Tajemnym splotem zmysłowo pobudza, drżącym szelestem pragnienie podsyca, wije się skręca ślad wstęgi Möbiusa, do zatracenia wspina się po szczytach. Drżącym szelestem pragnienie podsyca, wiruje ziemia, z nią wszystko dokoła, do zatracenia wspina się po szczytach, jęki w rozmowie zastępują słowa. Czas nie śmie płynąć scalając dwa w jedno, nie ma początku i końca nie widać, jedynie chwilę pozwala odetchnąć, powraca śladem, periodem przepływa.
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, masz rację, to forma zaczerpnięta z literatury malajskiej. :)
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Kolejny wiersz godny miana Z. No, ale to firma... Pozdrawiam.
Damian Mazur Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Podoba mi sie choć trochę mnie zraziło to powtarzanie ale ogólnie na tak
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwojako mozna odczytać Twoje słowa. Jednakże niezależnie od tego dziękuję, ze wpadłeś. Pozdrawaim Leszek :)
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Damianie taka jest uroda pantum i nie boję się wypowiedzieć słowa uroda. Pozdrawiam serdecznie Leszek. :)
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwojako mozna odczytać Twoje słowa. Jednakże niezależnie od tego dziękuję, ze wpadłeś. Pozdrawaim Leszek :) To napiszę jasno, żeby nie było- Pan jest z jednych autorów, których czytam z przyjemnością, praktycznie podziwiając sprawnosc techniczną, podobnie jak i treśc.
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwojako mozna odczytać Twoje słowa. Jednakże niezależnie od tego dziękuję, ze wpadłeś. Pozdrawaim Leszek :) To napiszę jasno, żeby nie było- Pan jest z jednych autorów, których czytam z przyjemnością, praktycznie podziwiając sprawnosc techniczną, podobnie jak i treśc. Michale jeśli moge tak mówić, a ja jestem Leszek, dziękuję i nie dziw się mojej niepwności, gdyż doświadczyłem już na innych portalach niejednego. Moja niepewność wynika jeszcze z tego, ze poruszam się po nieznanych sobie wcześniej formach, których znaczenie i składnię mogę rozumieć opacznie. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Leszek
Espena_Sway Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Leszku, kolejny eksperyment z formą. ciekawie wyszło, powtórzenia jakoś nie przeszkadzają pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Espeno starałem się poprzez nowe wersy nadać tym powtarzającym się nowe zmienione treści. Pozdrawiam serdecznie Leszek. :)
Rekomendowane odpowiedzi