Tomasz_Biela Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 patrzysz się mną w siebie jakbyś szukał powołania wśród świata żywych masowo wypychany współczuciem siedzisz tam gdzie wygoda przytwierdza samodzielność przenosisz się tylko w geście zainteresowania lub nadziei że pomożesz zasnąć oczywiście o poniewieraniu nie możesz zapomnieć gdy nikt o tobie nie pamięta jesteś ciekaw co nas takiego dzieli ? otóż ty masz przyszytą metkę ja bliznę po pępowinie
stanislawa zak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Tomku, masz pretensję do swojego anioła ,że nie możesz usnąć? wiersz bardzo na czasie, i misiem dla mnie - baardzo pozdrawiam ciepło i plusowo,( nie ze względu na pogodę, bo mrozi.)
M._Krzywak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 no, nitki pominąłem, za tutaj zostało nadrobione :) Bardzo dobrze z ta metkąwyszło-nasuwają mie sie pewne refleksje, ale zostawie to dla siebieTAK. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe skojarzenia, wiele ich. Pozdrawiam, Stefan.
Oscar Dziki Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 nie, zobaczylem tytul i musialem zajrzec. serio obaj?dobrze ze obaj, bo balem sie, ze macie wspolnie ale oddzielnie. wiesz ze tylko ty z nima ale nie on z Toba
Espena_Sway Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Bielaczku, ciekawe to porównania peela do pluszowego miśka. podoba się pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Gość Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 podziwiam . wiersz inspirujacy ale juz go wczesniej kiedys czytalam . czy nastapily jakies zmiany czy tez nie tego nie wiem . pomimo to dobrze ujety tak jak nalezy .
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Właściwie po przeczytniu zapamiętałem tylko zakończenie... pozdrawiam /Arek
Ewa Rajska Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 ciekawe:) misiem też baaaardzo:) oby wiecej takich:) pozdrawiam serdecznie! ER
Stanisław Kamykowski Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 bardzo przyjemne ujęcie, bardzo ciekawego tematu reasumując zapamiętałem więcej niż pointę i cieszę się z tego pozdrawiam:-)
Rekomendowane odpowiedzi