magdalena czernicka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 uczysz mnie nie przeszkadzać, a ja prostopadle uderzam w twoje ego ostrzem włosów nabitych na głowę nadwrażliwą od nadmiaru niespełnienia anemicznie połykam powietrze wbijając wzrok w puste okna bez firan zapychasz mi oczy trocinami a jest jeszcze tyle do zrobienia pomiędzy kropką, a i zapadła cisza nie rozumiesz tego, że na rzecz nocnych dygresji na temat naszych równoległych istnień przestałam otwierać oczy co rano, tak jakbym nagle spaliła sukienki krzycząc że nienawidzę mężczyzn
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 od nadmiaru niespełnienia - ten fragment świetnie psuje pierwszą zwrotę, może amputować? (ewent. napisać jakoś inaczej...) w puste okna bez firan - puste okno, wydaje mi się, że zwykle jest bez firany, chyba niepotrzebne jest "bez firan" ogólnie - ok, czekam na następne wierszydła. pozdr.
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 "pomiędzy kropką, a i zapadła cisza" tu coś zgrzyta, możby tak POMIĘDZY ZDANIAMI ZAPADŁA CISZA albo jakoś tak "nie rozumiesz tego, że na rzecz nocnych dygresji na temat naszych równoległych istnień" - tu mio się wydaj że za dużo słów a treści niezbyt dużo "że, na rzecz" zupełnie zbędne zapychanie miejsca ogólnie wiersz mi się nie podoba, ale tylko ze względu na słabości do płci pięknej i jak (czytam\ słyszę \widzę przejawy feminizmu to mi się odechciewa pozdrawiam
magdalena czernicka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł jest nieco przewrotny,wystarczy nie czytać zajadle się tytułu. dzięki za sugestie, faktycznie trzeba tu co nieco przemyśleć i pozmieniać...
elza sta Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 bardzo, bardzo na tak chociaż wielka ze mnie dyletantka
Rekomendowane odpowiedzi