Tomasz H Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Powiedzcie kobiety, czego pragniecie Kabały postawcie swoją dłonią miękką Rzutem kostki wyznaczcie skąd i dokąd mamy pełznąć I wskażcie, jaki ten świat ma mieć kolory. Same nie wiecie. Spytajcie Siebie, czego od nas chcecie Podajcie nam w dłoni jabłko idealne Powiedzcie, kiedy pogoda jest na medal Jakie jest czarne i białe naprawdę. Same nie wiecie. Pokażcie w Sobie, jak mamy kochać Na jakie słońce okno otwierać Kiedy prawdziwej szukacie opieki Jak mamy razem dobiec do mety. Same nie wiecie. 04.10.2005 (Kawałek życia.)
Księżycowa Łza Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Nie podoba mi się. Wiecie - chcecie, a i temat jakiś zblazowany, nie mówię, że seksistowski, czy coś, ale w sumie nic nie wnosi, bo zaraz jakaś kobieta napisze coś do facetów i się zacznie dialog bez sensu i do nikąd. Jestem na nie, ale pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 uogólniasz- wiem czego chcę! pozdrawiam
Ewa Rajska Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 hehehe no uogólniasz:) konstrukcja może i dobra, ale zbyt ogólna. poza tym, to Wy chcielibyście mieć tak wszystko na tacy podane:) wysilcie się:) pozdrawiam serdecznie! ER
Rekomendowane odpowiedzi