Strange World Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nakreśliłam twój zapach na papierowym atłasie pamięci… powłóczysty - młodzieńczy. Usiądź, a podzielę się z Tobą dylematami świata. Pobiegnij ze mną tam, gdzie nie sięga konwencjonalizm, gdzie ziele mówi: „proszę”, gdzie cuda są nagminne, gdzie życie promienieje smakiem.
Strange World Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 dziekuje tym, którzy cos podszeptali... starą wersje poprawiłam...
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 a już się zastanawiałem - gdzies to czytałem... Wyszło, wyszło, aż chce się pobiec :) Pozdrawiam
Robert Wilk Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok, ok... Szczegolnie z tym zielem i cudami nagminnymi :) Dobre!
Vera_Ikon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 No... mi to ziele od razu w oczy się rzuciło. Szybka reakcja. Nie jest zły. Ale papierowy atłas pamięci jakoś do mnie nie przemawia. I za dużo "gdzie" jak dla mnie. pozdr serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi