Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 czytasz pan i pytasz bez przerwy panie rewiński po co tyle tego wiedzieć głowa spuchnie jak moja panie nieboszczka już wszystko wiedziała to żem za głupszą było pognał nieszczęście z tego wyszło popatrz pan na szczeniaków nie chcą wiedzieć gonić trza batem do książki a jak się bawią (wersja miejska) starannie ułożony mur doświadczeń zespolonych mozołem i grami przesłania horyzont a światła lampy nie widzę przez pierwsze pęknięcia przedostaje się wiatr nie wydaje owoców nawet nie chce być pośrednikiem zapomniane kamienie stękają że już starczy od więcej będzie chaos popatrz jakie szczęśliwe są dzieci
Tramp Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 "Zawszeni i pogodni, powinniśmy trzymać się towarzystwa zwierząt, kucać sobie u ich boku jeszcze przez tysiąclecia, wdychać woń stajni raczej niż laboratoriów, umierać z chorób , a nie z lekarstw, kręcić się wokół naszej pustki i łagodnie w nią zapadać" tak mi sam ten cytat z Emila Ciorana przyszedł do głowy po przeczytaniu to naprawdę świetny wiersz, panie Stefan; gratuluję
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dzięki Panie TRAMP za wysokuju acienku. Pozdrawiam. Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 to jest tak, dlatego, że piątek :) a wiersz - świetny, wersja A i wersja B też. TAK pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wspaniały pomysł te dwie wersje.Podoba się jedna i druga. Pozdrawiam ciepło, EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż świetny, to co ja teraz napiszę? Dz. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ewo, pozdrawiam. Stefan.
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 mi każesz zimę w tefał oglądać . a sam piszesz- "starczy", he he gdyby sterczy, to rozumiem, jedna litera a tyle zmienia pozdrawiam obie wersje super!ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Stanisławo, kudłato dzisiaj u Ciebie. Pozdrawiam stercząco.
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 he he wlazłeś Stef jednak na tę górę?
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jak jest góra, to trza włazić.
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no i dwa lustra - oba płynne i chłonne, ale Stefanie troszkę w każdym z tych obrazów zabrakło jakgdyby otchłani - tej przenośni, boć choć mówią o ważnych sprawach, toż w drugim odkryłem nieco nutki poetyzmu, pierwszy mniej, choć chłop go jakby szepcze, acz przydałaby mu się jaka podchmurna lotna nutka z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Chłop to chłop, może w następnym jakieś piwo wprowadzę do akcji. Dz za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam.Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ech te mieszczuchy...........
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie, jakby taki na mszę poszedł...
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Oni mają to do siebie że jak już chodzą to nie bez celu....... A ewangelia przegrywa ze strojami panien....
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 PS Ale daleki jestem od generalizacji
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ja sądzę, że wielu chodzi "pod prysznic", i wszystko od nowa.
Rekomendowane odpowiedzi