Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

zdarzenie

Rekomendowane odpowiedzi

niemam pojęcia czy ktokolwiek to chociaż skomentuje, wiersz, o ile można tą farse nazwać wierszem, jest całkowicie inny od moich poprzednich... bez rymów, bez niczego, pusty...

KURWA...
przepraszam za wyrażenie,
ale inne słowo mego bólu nie opisze,
wiedziałem że stąpam po kruchym lodzie,
ale nie sądziłem że się tak szybko załamie,
teraz pełen złości,
a nawet nienawiści,
nie moge wytrzymać,
umieram,
ma dość poprostu...
Nie myślę o śmierci,
marze o niej,
żadne słowa,
nie cofną tego co się stało,
niewiem co zrobić,
jestem zagubiony,
smutek, żal,
nienawiść, zagubienie,
czas odreagować,
kończe,
z cięzkim sercem
błądzę,
postaram sie uciec,
już uciekam...
żegnam...

mówcie co chcecie ja i tak wiem że to porażka ale wyraża w 100% moje uczucia...

no dobra, wyrzuciłeś z siebie ból, ale skąd on się wziął? kiedy sobie uzmysłowisz, i opiszesz dlaczego , będzie lżej,a poza tym najpierw napisz na kartce, przeczytaj, podrzyj, jeszcze raz napisz, i wtedy na zimno zrób z tego poezję, mówię ci to daje lepsze rezultaty( z autopsji)
pozdrawiam ciepło!

Dlaczego wystawiasz moją cierpliwośc na takie próby? ;) No please, przeczytaj to jeszcze raz.

Daj sobie spokój z tymi notkami na wstęp i zakończenie. Nie pisz takich rzeczy że wiesz że jest beznadziejny, kiepski itp. i że nie wiesz czy ktokolwiek nawet go skomentuje. Jak tak myślisz to nie umieszczaj tylko do szufladki. Ale raczej to jest taka próba wzbudzenia litości itp. Prowokacja tego by powiedzieć Ci "no daj spokój, przecież nie jest taki zły".

Po prostu -piszemy oddzielnie

Wielokropki są złe. Taka wyliczanka tu występuje, co w tym wypadku męczy. Istny atak przecinków. Tyle piszesz że nie wiadomo o co w końcu Ci chodzi.

A tak by dało się to łatwiej strawić:

KURWA...
przepraszam za wyrażenie
ale inne słowo mego bólu nie opisze
wiedziałem że stąpam po kruchym lodzie
lecz nie sądziłem że się tak szybko załamie

nie myślę o śmierci
marzę o niej

no cóż, ja poprostu nieumiem pisac bez rymu, to wcale nie wychodzi, ehhh nie uzalam sie nad soba i nie chce wzbudzic litosci,

poprostu wedlug mnie ten "wiersz" od paczatku byl do dupy,
ale pomyslalem ze moze akurat stwierdzicie inaczej poniewaz to co ja uwazalem za dobre wy odbieraliscie inaczej,

@gaspar
dziekuje za szcerosc :]

@mary
rowniez :]

@stanislawo
poprostu nie chce pisac o wszystkim... nie chce wszystkiego do konca wyjasniac :]

@ALL
tak jak wy uwazam ze jest do dupy pzdr :P:P

@mikolaj
nikt ci nie kaze czytac, nikt ci nie kaze komentowac, prosby do innych uzytkownikow zalatwiaj na prv, a tak ogolnie to panu juz podziekujemy...

nie wiem jak poradzic, bo generalnie sie nie da. Na pewno sedno tkwi w praktyce - czytanie, próby pisania - napisz tekst i posiedź nad nim np. z tydzień, można też wpisac pod jakis gotowy wzór - by po prostu miec jakąś tam podkładkę, Samo uczucie i chęc to szlachetny początek, ale dopiero początek- niestety, tych chęci jest tak wiele, że trzeba jednak pracowac. No, chyba żeby pisac tylko dla siebie, ale to bez sensu.
Pozdrawiam i powodzenia

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ale zawsze trzeba pamietac, że ci inni mają własne zycie emocjonalne, nieraz o wiele bardziej skomplikowane niz dawana im poezja. Proste wzory są w podstawówce, a im dalej, tym stają sie cięższe. Minusem takich ogrów jest to, że szwendują sie tutaj inteligentni ludzie, którym po prostu takie 2 plus 2 nie wystarcza.

poprostu nie czuję się bez rymu... :)

e tam geniuszy zawsze docenia sie po smierci :P:P jak nie wy to kto inny mnie doceni (oczywiscie joke :P)

hyhy :)

btw. niewiem co moge zrobic z takim napisanym juz wierszem, bo jak mam natchnienie to pisze wiersz przez okolo 5 min :] wiem co chce napisac a reszta jest samoistna...

pzdr