Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 w tangu noga goni nogę w oczach widać lęk i trwogę amant nago sunie przecie swą goliznę na parkiecie ukazuje swej kobiecie inne pary pełne trwogi biorą za pas swoje nogi i zostaje jedna para goły facet i kotara która ssunęła się w momencie gdy zaczęło się przyjęcie lecz partnerka nie widziała bo się winem mocno zalała i tak z nim tańczyła aż się piosnka skończyła wtem oprzytomniała i widząc golasa krzyczała takie słowa..... ciąg dalszy pozostawiam dla was
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ... cóż ten golas se poczyna wszkżem ja porządna dziewczyna!
Miłka Maj Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 chowaj waść-bo on swawoli w tangu nam przeszkodą stoi!
Fanaberka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 już żem se myślała: paradna orgietka a ten bez krawata i w białych skarpetkach!
jacek_sojan Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 - "to żeś golas mówi tors, lecz żeś goły zdradza trzos!"
mikołaj chrobochek Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wąść bestyje schowa! waść się winien wstydzić! waść to głowa betonowa! nienawidzić,czy się brzydzić? sama nie wiem,z drugiej strony, ładnie waść urodzony, ma się wasć czym chwalić, alk dał radę pana zwalić, z nóg rzecz jasna! idę, bo ta sala dla mnie za ciasna!
stanislawa zak Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 I tak poszła w cztery światy Czekał na nią mąż garbaty. nie chciała golasa, dostała męża ku...lasa. Morał z tej to powiastki....
Miłka Maj Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 chciałaby żałować - ale nie ma czego zamiast tors kosztować - męża lula swego
Rekomendowane odpowiedzi