Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Szaleństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet sam diabeł mnie nie rusza,
gdy krwią spływa moja dusza,
gdy wścibskie głosy w mej głowie,
szepczą to czego nikt sie nigdy nie dowie,
gdy szał mną włada,
gdy zło mój umysł posiada,
w tych chwilach strachu,
bliski psychicznego krachu,
zmierzam nie do autodestrukcji
lecz do psychicznej ewolucji...

P.S.
jutro nastepny o podobnej tematyce :]

pzdr

No tak, wiedziałam że tak będzie. Szczerze - okropne, te rymy tak irytują, takie na siłę ech. Nic ciekawego, żadnych wniosków nie wyciągnęłam (ewentualnie mogę przyznać że jedno słowo mi się tu podoba - krwią ;) ).

P.S. Skoro to jest sprzed kilku miesięcy to innych takich nie wklejaj, napisz coś teraz. Ja też wklejałam starsze, później jak napisałam coś świeżego okazało się że nastąpiła poprawa. Więc czytaj i przeanalizuj. Pozdr

a owszem kojarze :] ale nie mieszajmy ich w to bo wiem zem ich nie godzien :]

pzdr wredne mordki :P:P hyhy

to postaram sie napisac cos nowego,

btw rymy nie sa na sile...
slowa mi sie same rymuja, czasem przerazaja, czasem szokuja...

aaa "Y"... nie "dark" :Pjak ma byc zdrobniale :P [Y - (czyt. łaj) :P]

Czy Ty dark sobie jakieś żarty stroisz? Takie pełne śmiechu wydają mi się Twoje wypowiedzi. Nie godzien jesteś innych poetów? Przecież oni po to chyba pisali, żeby to czytać, nie...?

wiersz - nic ciekawego :/ jestem na nie

a te zapowiedzi w stylu " jutro coś o podobnej temtyce" itd są niepotrzebne... Jak ktoś zobaczy Twój nowy wiersz i będzie chciał go przeczytać to przyjdzie i zostawi jakiś komentarz
powodzenia w dalszym pisaniu
pozdrawiam
Julka

yyy :F ?

powiedzialem ze czytam ale nie jestem ich godzien? niewiem co wy jacys tepi jestescie i nie potraficie zwyklego zdania zrozumiec? nie wszystko trzeba interpretowac... czasem sens nie jest ukryty...

jakbym sobie zarty stroil to by akurat Tobie do smiechu nie bylo :] conajwyzej wszyscy inni by sie z Ciebie smiali...

eot. skomentowalas wyjdz :]

nawet po najostrzejszej krytyce bede staral sie pokazac cos lepszego ... ale jezeli skreslasz mnie nastarcie omijaj moje posty...

bye :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

sorry, może trochę kultury, co? i mniej egocentryzmu. nikt Cię tu ani nie obraża, ani nie trzyma na siłę. to, że inni piszą prawdę, a nie ściemniają, że fajnie piszesz to akurat chyba dobrze, prawda?
w Poezji raczej mile widziane jest drugie dno, a nawet i trzecie, czwarte...im więcej możliwych interpretacji (nie nadinterpretacji!) tym lepiej. Poezja jest właśnie po to, by ją interpretować, a nie, żeby sklejać rymowanki dla dzieci. jak na razie to większość się śmieje z ciebie.

wszystko, co nie jest treścią tekstu możesz wkleić w komentarzu, nie musisz w samym "wierszydle"

jeżeli chodzi o technikę- unikaj słów typu "mej"- trochę to kiepsko wychodzi, a rytm można uratować na kilka innych sposobów.

ps. nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie: po co właściwie piszesz?

pozdrawiam serdecznie!
ER

@EWciu

po co pisze?
wyrażam myśli...

p.s.
dobrze ze krytykujecie bo nie uważam sie za ideał i ani nie sądze że takie są moje "rymowanki"

@Julio

przepraszam...

zaczalem cos dzis pisac, ale jeszcze nie skonczylem... moze cos aktualnego uznacie za lepsze...

pzdr...