amandalea Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 czerwony nochal załzawione oczy czy ktoś mi powie czemu los się droczy cieplutki głosik jakieś licho wzięło skrzeczę jak żaba aż śmieje się echo malutkie dłonie wstrętna febra trzęsie na bladej skórze rosną pióra gęsie 10.03.06r.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie chcę martwić, Czuję pod skórą, Jakiś „złośliwiec” Rzucił zły urok. Ten urok działa Wciąż nieustannie. Pewno za chwilę Gęsią zostaniesz! Jest antidotum Działanie wstrzyma. Jednak - czy Ty Próbę przetrzymasz? Próba jest ciężka, Jak wór kamieni. Musisz pracować I siebie zmienić. Na ludzi bardziej Się pootwierać I zacząć wiersze W „Z” i „P” - wklejać. Krytyką głupią Się nie przejmować. Mądrej krytyki Rozważać słowa. I zapamiętać Tę myśl przesłania: „Że na tym forum - Brak obrażania” Gdyż, obserwując Powiem najprościej: Uwagi ludzkie Są z życzliwości. A piękno czyste Nie ma regułek. Czasem emocje Wezmą tu górę. Czasem czytelnik Pisze, co czuje I tolerancji Też potrzebuje. Uśmiech na twarzy Radosna mina I zamiast gęsi Śliczna dziewczyna. Aby utrwalić Ten sielski stan, Potrzebny tutaj Jest jakiś pan. Co o północy Raz pocałuje I raz na zawsze Cię odczaruje.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Chociaż ma róźdźka Długości zgrabnej. Nic nie pomoże, Czary nieważne. Tutaj potrzeny Niemały jest trud I pan co usta Ma słodkie jak miód.
stanislawa zak Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ptasia grypa na amandaleę czycha?
mikołaj chrobochek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 pióra powiadasz? i z tym się badasz? poco badanie? czas na latanie! pióra poniosą w dalekie dale! machaj więc machaj ciągle i stale!
bajka-bajka Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 gesie piora skory bladej oczy zaby malo radej jak kto cmoknie w lica niezla bedzie z niej dziewica
amandalea Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 No toś Jacku mnie rozszyfrował ;)...szkoda,że nie mam coś weny bo odpowiedziałabym wierszykiem :) a tak wypada tylko pieknie się uśmiechnąć i podziękować :))) co niniejszym czynię :)))
amandalea Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie Stasiu jestem nieomal zdrowa jak ryba ;) poza maleńka chrypką :)) a wierszyk powstał sobie ot tak z niczego :)))...dziękuję i pozdrawiam cieplutko :))
amandalea Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mikołaju ;) "Gdybym ci ja miała skrzydełka jak gąska ....." :)))))))) Pozdrawiam i dziękuję za zaglądnięcie :)
amandalea Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) nie miałabym nic przeciwko takim czarom :)))))
amandalea Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie pomoże całus jeden ani zaklęć słodka nuta trzeba tylko dobrze wiedzieć gdzie pewności siebie szukać ;)
Rekomendowane odpowiedzi