Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 na wieść o poborze modyfikuję się alkoholicznie odnosząc pełne worki wrażeńponoć każda dezercja zaczyna się od środka
Sceptic Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 hehe, super! Ja mam w poniedziałek wku, a dzisiaj idę sie zalać w trupa! Trafiłeś w sedno :)
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Yasioo - niezłe to, krótkie, a treściwe. Dawno nie czytalismy się :), ale tym razem nie mam uwag. Dla mnie - na tak. Pozdrawiam.
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 dzięki. może dlatego, że autentycznie rzygam tym wojskiem:) pozdr
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś w armii ???
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "niezłe" ?!
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś w armii ??? haha. nie, ale dostałem książeczke czy coś takiego...strasznie poważna rzecz "obywatel Tomasz Kramer zdolny do odbycia służby wojskowej" hahaha...straszne...
M._Krzywak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś w armii ??? haha. nie, ale dostałem książeczke czy coś takiego...strasznie poważna rzecz "obywatel Tomasz Kramer zdolny do odbycia służby wojskowej" hahaha...straszne... a ja byłem. hehehehe.
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całe szczęście że przytyłem:) zresztą ja nie poeta w żadnym stopniu;]
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ciesze się! lubie twoje wizyty a ostatnio chyba nie dawałem powodów do zadowolenia. ps dopiero niedawno zrozumiałem jak używać kursywy także wpadły mi w garście nowe możliwości haha. :*
Letnia sukienka Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 świetna miniatura :] pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 he he Jasiu, świetnie- ale wojsko to znowu nie taka straszna instytucja- mam syna w woju- ech jednak straszna!!!! pozdrawaim nie salutując może ci sie odwlecze!
Oscar Dziki Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. perfekcyjne. nie mam zastrzezen. ja moze drugi wers bym napisal inaczej. moze dyscyplinuję się alkoholem? ale to taka luzna uwaga. moznaby jakos powiazac z wojskiem. albo doprawadzasz sie do alko-porzadku.
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. perfekcyjne. nie mam zastrzezen. ja moze drugi wers bym napisal inaczej. moze dyscyplinuję się alkoholem? ale to taka luzna uwaga. moznaby jakos powiazac z wojskiem. albo doprawadzasz sie do alko-porzadku. ha ha. i kto powiedział, że nie można?:] dzięki za wgląd. pozdro
Oscar Dziki Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. perfekcyjne. nie mam zastrzezen. ja moze drugi wers bym napisal inaczej. moze dyscyplinuję się alkoholem? ale to taka luzna uwaga. moznaby jakos powiazac z wojskiem. albo doprawadzasz sie do alko-porzadku. ha ha. i kto powiedział, że nie można?:] dzięki za wgląd. pozdro no kto powiedzial?
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha ha. i kto powiedział, że nie można?:] dzięki za wgląd. pozdro no kto powiedzial? moja mama mówi często, że nie można różnych rzeczy.
le_mal Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A jednak miniatura, czy jak to nazywasz-''pierdnięcie'':)
Espena_Sway Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 a ja przeczytałam w imienniku, że Tomasze mają skłonności do nadużywania alkoholu, coś w tym jest ;) wiersz miniaturka, krótka ale dużo w niej treści. podoba się na + pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Yasioo Zimiński Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierdnięcie to nie miniarurka tylko pretensjonalne potraktowanie tematu. pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi