mikołaj chrobochek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (chociarz powinna) taki to we mnie poeta od siedmiu, co to go czasem nachodzi ochota, za głowę chwyta i o słowa uderza, długopis do ręki i proszę pisz! jak prośba to nie zabrzmiało. ale jakby co, to po prostu miałeś ochotę! nic więcej i coś mniej bo równowaga w przyrodzie być musi,a jak nie, to chociaż powinna.
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 tak sobie Turnała słucham i czytam Pański wiersz, wręcz mi się smutno zrobiło, bo ja też taki poeta od siedmiu, ale Pan od sześciu, bo w tym wierszu nie ma "boleści" pozdrawiam
mikołaj chrobochek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 raczej jej tu być nie miało. turnała? serio? ja tam wolę grechutę, dzięki pozdro sam przyznaje że ten liryk mi sie chyba nie udał, ale trudno będzie lepiej pozdro poraz drugi.
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Grechutę też lubie, ale Turnał to geniusz. w tym wierszu coś urzeka i ja nie mówie ze jest zły, tamat ciekawy. naprawdę. pozdrawiam
mikołaj chrobochek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 kurde dzięki a ja myślałem że ci się nie podoba jestem widać niekumaty mimo to uważam że grechuta kładzi turnała na łopatki. szalona lokomotywa jest dopiero genialna
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 chrobotku, te chociarzy to tak naprawdę specjalnie bez " ż"na końcu?
mikołaj chrobochek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 dzięki pani stasiu kurcze jak zwykle
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 daj spokój sobie z interpukcjami, bo jesteś niekonsekwentny w ty co robisz,
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 hehe ,to kiedy z Turnauem jedziesz w plener?
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 powywalaj wszystkie znaki typu .!, bo rzeczywiście nie jesteś konsekwentny podobają mi się pierwsze i ostatnie trzy wersy, środek-mam wrażenie, że to bełkot pozdrawiam;-)
Rekomendowane odpowiedzi