Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 pod na cześć nie mówiłeś łamałeś kąty zapatrzenia w jednej chwili świat się wypełnił bezruchem spadł na mnie gorący chcę się kąpać w życiu
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Bardzo optymistyczne, nareszcie. Pozdrawiam Ewo.
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dzień dobry, Stefanie. Wydawało mi się, że wcześniej już też bardzo optymistycznie. ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 No tak, ale ja zauważyłem tendencję opymistyczną w Twoich ostatnich, oby dalej.
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ojejku, przecież wiesz, że w życiu jestem niepoprawną optymistką :) a że czasami podlejszy wiersz, to tak dla równoważni umysłowej. ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Nie zgadzam się Ewo z określeniem "podlejszy", nie masz takich wierszy.
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a co ja na to tutaj - po pierwsze: enterownanie, to uwaga krytyczna. Druga: świat wypełnił sie bezruchem by spaśc - tak to rozumiec ? Bo jeżeli bezruch - to czasownik spaśc nie pasuje. Początek dotyka łamania formy - ja osobiście używam takowych i lubię. Ogólnie wiersz nadający sie do przeczytania, zatem plusik zostawiam. I pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak lubię czasami poenterować, by następny wydłużyć itd. ;) W trakcie najwyższego spełnienia, na ułamek sekundy następuje bezruch...;) I co spada? Hm.... deszcz...? ;))) Fenkju, M. :)
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisząc "podlejszy" nie chciałam kokietować, miałam na myśli podlejszy nastrój w utworze. :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak lubię czasami poenterować, by następny wydłużyć itd. ;) W trakcie najwyższego spełnienia, na ułamek sekundy następuje bezruch...;) I co spada? Hm.... deszcz...? ;))) Fenkju, M. :) ano właśnie - deszcz nie miesci sie w słowie bezruch. Bezruch - a potem deszcz - o to mi chodzi, to jest logiczne. :)
Arena Solweig Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Jak zwykle przyjemność czytania – jak „letni” prysznic”. A swoją drogą może tytuł „za-dookreśla”. Ten „gorący” już sugeruje dużo – może właśnie niedopowiedzenie bez przymiotnika ? „Prysznic” zostawia czytelnikowi pole do domysłów: zimny, gorący etc. Pozdrawiam serdecznie Arena
Roman Bezet Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Bardzo ładna pointa!Uwielbiam takie zakończenia (żeby nie powiedzieć: kocham) :)))) pzdr. b
Roman Bezet Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwaga krytyczna? - buahaha ;D ad. bezruchu, który spada - to trzeba być kobietą! (facet jest zazwyczaj w innej pozycji) ;) dyg b
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tak, jak ja! Z tym, że ja również chcę ;))
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, a Ty hurtowo? ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu, a Ty hurtowo? ;) No nie Ewo, to do K. i B.
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 pozdrawiam zwięźle i szczerze,
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dziękuję, Stasiu i wzajemnie. :)
Rekomendowane odpowiedzi