Krzysztof Wysocki Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Upał dnia wytworzył Żar przestrzeni wchodzący Głęboko pod skórę Rozleniwione brzuchy Wytrysnęły rosą Zapalił się zegar Dwa nagie ciała Odnalezione wczoraj Wstydem nie płoną Strojąc swe struny Uda wchłaniają Wzajemnie pot słony Zazdrosne lustro Obraz zapisało Nocą wspomina erotyk
Gość Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 nie dla mnie. i zle mi sie czytalo. i ten zar i upal dubluja sie nie potrzebnie. tyle ode mnie subiekt.
mikołaj chrobochek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 tak jakoś się to że czyta
macia miszka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Mocno zgrzyta fatalny początek nie porwało mnie ale to kwestia gustu po co tytuł na końcu ?!
Krzysztof Wysocki Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 dzięki za cenne komentarze, pozmieniam to i owo pozdrawiam
Piast Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jeśli już tak piszesz "nowocześnie", to przynajmniej konsekwentny bądź. Duże litery zamień na małe. Mają rację moi przedmówcy, to się ciężko czyta. Czy jest to obraz po stosunku, bo nijak załapać nie mogę, chociaż niejedno widziałem...? A ten zegar, to od czego się zapalił? Od niedopałka ??? Pozdrawiam Piast
Rekomendowane odpowiedzi