Dora Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Za oknem mrok-oczy krzyczą, a usta milczą Z dala od bliskich, szukając własnej drogi stał się tylko wygnańcem Rozdarta szata kryje rozdarte wnętrze Na rozdrożu stoi człowiek z bagażem doświadczeń próbuje wydostać się z mroku
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 - jak ekspress z tunelu, powtórka? całkiem, całkiem pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Za oknem mrok-oczy krzyczą, a usta milczą - dośc podejrzane to to Z dala od bliskich, szukając własnej drogi stał się tylko wygnańcem - to jest ładne Rozdarta szata kryje rozdarte wnętrze - hm, celowe powtórzenie ? Na rozdrożu stoi człowiek z bagażem doświadczeń - bagaż doświadczen, to juz kolokwializm chyba próbuje wydostać się z mroku - ten mrok nie zawsze jest nacechowany negatywnie Doro - jest lepiej, tak krok po kroku i do celu... Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No Doro postępy bardzo widoczne; z przyjemnością plus i serdeczne pozdrowienia. EK
Espena_Sway Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Doro, zmierzasz w dobrym kierunku, widzę również postępy. zobaczysz za pół roku będziesz jedną z najlepszych na forum P. heh, widzę potencjał pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Dora Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Dziękuję wszystkim za wizytę, cieszę się że robie postępy,( to dzięki waszej pomocy:)) pozdrawiam :)
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 całkiem słodki ten wiersz ale będę wyrozumiały jak poprzednicy będę czasami zaglądał co i jak tutaj u Ciebie bywaj
Władysław Tarnowski Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Nie poruszył mnie Twój wiersz.Czuje, że chciałaś coś napisać ale...no właśnie, co?A może się myle i nie umiem oceniać poezji. To też jest prawdopodobne. Pozdrawiam i życzę sukcesów w pisaniu.
Gość Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 poprzednicy swoje a ja swoje. nie ruszylo mnie ani zastanowilo. bo to wszystko jakby sie juz czytalo.. usta milcza.. oczy krzyczą..za oknem mrok.. bagaz doswiadczeń.. i znow mrok.. jedynie druga zwrotka na plusa, ale.. szukajac wlasnej drogi.. eh tyle ode mnie subiektywnie. pozdr
Ewa Rajska Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ja już mówiłam w warsztacie:) pracuj dużo, bo idziesz w dobrym kierunku:) pozdrawiam serdecznie!! ER
Rekomendowane odpowiedzi