stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 już kocham cię tyle lat w smutku radości i gniewie czasami pytam się za co to jeden Bóg wie ja nie wiem mówisz że jesteś ladaco że kochać ciebie nie warto i wiem co znaczą te słowa jestem ich zapisaną kartą jakaś siła tajemna rzuca mnie w twoje ramiona choć rozum mówi - dość tego to serce bez ciebie kona dobrze wiesz że dla ciebie pragnę gotować z tobą znosić życia prozę bez szampana i słów wielu w twoim sercu ciągle być gościem
M._Krzywak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jakbym Stasi nie znał, to bym krzyczał i tupał nogami. 1 strofa - bomba i 1 wers 2 strofy też. Pozdrawiam za to z uśmiechem :)
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Michale, nie potupiesz? nie nakrzyczysz? wiem nawet dlaczego z powodu święta mojego? he he ale ten wiersz jest na przekór, bo my kobiety, już tak mamy, narzekamy, krzyczymy, i bez tych "potworów"żyć nie potrafimy, cieszę się że zajrzałeś i znak dałeś he he pozdrawiam
Krzysztof Wysocki Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 to bardzo osobiste słowa zapisane na kartce papieru mężczyźni czyńcie tak by ten tekst miał swoje odzwierciedlenie w świecie
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 kocham cię już tyle lat w smutku radości i gniewie czasami pytam się za co jeden Bóg wie ja nie wiem mówisz że jesteś ladaco że kochać ciebie nie warto i wiem co znaczą te słowa jestem ich zapisaną kartą jakaś siła tajemna rzuca mnie w twoje ramiona choć rozum mówi - dość tego to serce bez ciebie kona może wiesz że tobie pragnę gotować z tobą znosić życia prozę bez słów wielu w towarzystwie szampana w twoim sercu ciągle być gościem //////// tak wymodelowałem albo i zdemolowałem ;) twoją wersje moim co nieco wkładem w to dzieło ;) bywaj
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Walentynki już były pani stanisławo teraz pora na dzień kobiet, ale całkiem ładne, mi się podoba w każdym razie. Pozdrawiam Jimmy
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Tomku, jak zwykle ładnie dziękuję! Jimmy, to z okazji dnia kobiet takie czynię wyznanie mężczyżnie, moze sie domysli i kwiata da? albo i jakieś bąbelki w co wątpię, he he dzięki za wgląd, Krzysztofie, ech mężczyzni -"powiedzenie, że jeśli chcesz sie czuć samotna w związku wybierz na partnera kogoś, kto nie ma pojęcia co przeżywasz".sprawdza sie w życiu, więc KOBIETY! szukajcie a znajdziecie tego kto was rozumie!!!
Ewa_Kos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Stasiu na nasz dzień w sam raz.Niech te chłopy w końcu zrozumieją, że bez nas ani rusz.Fajny ten wiersz i na jutro jak znalazł. Pozdrawiam cieplutko i z okazji dnia który chyba tylko my dwie tak dokładnie pamiętamy dużo szczęścia życzę. EK
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ewuniu, nie tylko my dwie, jest wiecej takich, dzięki i nawza-jem ,he he pa!
Rekomendowane odpowiedzi