Etiuda G-Dur Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 właściwie miały pecha nie dano im nawet przejść prze kładkę a to przecież tak niewiele i kiedy znęcasz się nade mną nie udawaj chociaż że robisz to nieświadomie ty mały skurwysynie już dawno nie jest tajemnicą że wszyscy nosimy w sobie skrytobójcę
Etiuda G-Dur Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zastanawia mnie, czy nie dostanę upomnienia za wulgaryzm użyty powyżej. Wybaczcie - nie mogłam znaleźć bardziej dobitnego określenia.
Espena_Sway Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 mnie się wiersz podoba. prawda, że nie lubię wulgaryzmów w poezji, ale mogę przymknąć oko ;). mam tylko taką jedną propozycję, by wyrzucić przed mały słowo - TY. moim zdaniem, może być bez. ogólnie plusuję pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 myślę o skurczybyku, bo jak w wodzie to się kurczy, ale nie dośmiechu, mimo- słowo jest dopasowane i nie razi pozdrawiam
Anna Czyrska Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Wreszcie cos ciekawszego!POZDRAWIAM.
Rekomendowane odpowiedzi