Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię jw. Hotelik 70 zł za pokój dwuosobowy ze śniadaniem 15 minut od morza. Termin - długi weekend w maju. Miejsce - Gdańsk. Atrakcje - się okaże. Czekam na zgłoszenia. Jest szansa, by poznać bestię, czyli mnie ;) Oczywiście - w Gdańsku. Morze, kobiety i śpiew ;)
Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia,. j.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak, ale robic ni ma komu. ja tu spod spuszczonej głowy wykrzykuje ze biednym wiatr w oczy. zostane na swoim kwadracie, jutro czeka mnie podróż łódzkimi szlakami komunikacji. tam i spowrotem.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeśli tylko się pojawisz, to tak :>

chuck norris przyciąga dziewice ?
Można i tak to ująć, choć nie sądzę, żeby to była właściwa interpretacja ;)
Opublikowano

chuck norris przyciąga dziewice ?

kadencja kwaśniewskiego skończyła się 2 miesiące temu

skoro chuck norris przyciąga dziewice, to znaczy, że to dziewice przyjadą do chucka norrisa, więc chuck norris do gdańska nie musi się udawać, zwłaszcza na róg startowej i pilotów, najbardziej kiczowate miejsce w polsce
Opublikowano

Mam podać dokładny adres??? :) Podam, jak się zdeklarują chętni :)
Pozdrawiam, j.
PS. Nawiasem mówiąc, Oliwa. Willa Albatros. 50m od mojego domu. Tanio i fajnie :)
Opublikowano

jak mi ktos postawi albo zrobi zrzutke to pojade.
jeden nocleg wystarzy.

dla chucka przywioze dziewice. dwie sztuki. wiek - 81 i 74 lata. cechy charakterystyczne - zarośnięte krocze, problem z założeniem cewnika.

Opublikowano

skoro chuck norris przyciąga dziewice, to znaczy, że to dziewice przyjadą do chucka norrisa, więc chuck norris do gdańska nie musi się udawać, zwłaszcza na róg startowej i pilotów, najbardziej kiczowate miejsce w polsce
Nie chodzi o ten róg, to po pierwsze. Po drugie, Chuck Norris jest jedynym gwarantem pojawienia się dziewicy. Innych nie ma. Nie chce przyjechać - trudno. Jego strata.
Opublikowano

Nie chodzi o ten róg, to po pierwsze. Po drugie, Chuck Norris jest jedynym gwarantem pojawienia się dziewicy. Innych nie ma. Nie chce przyjechać - trudno. Jego strata.

to wielki wstyd dla pani, że my jesteśmy na ty?
Opublikowano

to wielki wstyd dla pani, że my jesteśmy na ty?
Ależ skąd. To zaszczyt :)