le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kochani przyjaciele z Wirtualu dolewają do zupy krochmalu kochają słowa kochają rymy trudno jest czasem wytrzymać z nimi
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 wytrzymać z nimi nie lada sztuka kto nie wytrzyma gdzie indziej szuka nowych przyjaciół do pochwał skorych, gdy ci tutaj stroją "amo-fory"
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 spostrzegam tutaj i nie bez racji że trudna jest sztuka akceptacji ktoś Cię pochwali inny na wsadza.... a Ty przeżywasz i się obrażasz zachowaj dystans toleruj innych i dalej wklejaj wiersze niewinne
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 gdy się obrażę to zaraz płaczę lecz przyjaciela w Tobie zobaczę:)
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 w łóżku poduszki pruję czemu mnie nikt nie akceptuje czemu nie głaszcze czemu nie smera ni łez nie wyciera?
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 może i da się oswoić jeża bo przecież wszystko ku temu zmierza by w Wirtualu mieć przyjaciela gdy w życiu wielu cię onieśmiela
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 przyjaciół ci nie brak we wspólnej piaskownicy, każdy żarcik powie, piaseczku nie zliczysz, ziarnko do ziarnka i tradycji zadość a ty poetko jeszcze masz niedosć? naszej przyjazni sympatii a nawet Stefanowej czułości? cóż kochana jeszcze chcesz - wirtualnej miłości?
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 kochana Stasiu przyjaciół mi niedość i rymów zamało a dzisiaj Stefkowi chyba coś się stało choć czułość okazuje nie raz dzisiaj milczy jak głaz
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 widać dzisiaj Henrieta jest jakaś nie ta złapała go za poły na rogu stodoły
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 przy stodole na rogu spotkał się Stefan z Jagodą ona leżała na brzuchu i drapała mu w uchu
stanislawa zak Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ponieważ Jagoda jest moją koleżanką prędzej uwierzę że dała Stefkowi...skakanką!
le_mal Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Stefan poskacze ale nie zapłacze
le_mal Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jakiem le mal nie jest mi żal mogę jedynie pęknąć ze złości gdy ktoś mi w serce powkłada ości
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uf wróciłem z poniewierki a tu widzę takie gierki niech odsapnę spodnie zapnę to się napnę nie oklapnę
le_mal Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 zamało zaglądasz do mnie Stefanie ale niech to między nami zostanie
Rekomendowane odpowiedzi