Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 pewnej srebrzystej nocy sen taki mi się przyśnił że wiersze układałam w wycinanki z myśli i tak się rozpędziłam że już nie będzie nowych powycinałam wszystkie a ten jest z pustej głowy 02.03.2006. 1
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ale to nawet widać, że z pustej głowy:) nie wiem, nie jestem jakimś specjalistą od logiki, ale wydaje mi się, że to oczywiste iż sen sam w sobie się śni. także "sen taki mi się przyśnił"? pozdro
stanislawa zak Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Alicjo! włóż go spowrotem, może sen będzie ładniejszy. pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Dzięki Stasiu za odwiedzinki. Nie wiem którędy mi wypadł, pozdrawiam :) Yasioo - naprawdę widać? Buuuu...
Vera_Ikon Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A dla mnie słodki, ale pozytywnie. może nie z najwyższej półki, ale na plusik. pozdr serdecznie Weronika
Krzysztof Wysocki Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 pozdrawiam z uwagi na zbieżność nazwisk
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 I to dobre, dzięki Krzysztofie :) Vera, dziękuję za plusik, był słodki :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Poskładam zaraz głowę, Jak puzzle kolorowe. Popatrzę na swą sowę - pomysły znów gotowe, Popłyną zaraz wersy, Oburzą się poeci: Ponieważ wiersz mój pierwszy Napiszę ja dla dzieci. Pewno zamącą w głowie, Że foma wiersza nie ta, A dzieciak na to powie: "Fajna - pisała - poeta"
Krzysztof Wysocki Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 pisał poet poemat na temat pustego wkładu do długopisu
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dzięki Jacku, Ty jesteś niesamowity. Masz na końcu pióra taką ripostę, że palce lizać. Jak Ty to robisz? Pożyczysz mi kiedyś swoje pióro? Pomalowałeś mi niebo w uśmiechy, dziękuję i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dzięki wielkie, dzie wuszko, pomalowałaś mi niebo w uśmiechy :)
Rekomendowane odpowiedzi