Miłka Maj Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Wiem, że nie dotknę nieba ramionami…/Safona/ granatową czerń świt rozmył fioletem. otulana zamiennie tym i owym gra główną kontr-rolę w przedstawieniu jednego aktora widzowie wybredni i wdzięczni. za miłość - oddaje im siebie bez słowa na co dzień - bohaterka na miarę tego spod ciemnej gwiazdy co tylko w jej pamięci za parawanem zmęczona jeszcze z uśmiechem pozbiera zabawki i wielkie brawa dostanie na koniec. zgasną światła w ciemności granatu nie stara się być drugoplanowa a jednak marzy do świtu - na marginesie kto lubi rozłąkę w różnych tonacjach http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=35860
Jerzy Rybak Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 no! proszę, lepiej! mimo tego, że dalej duszne, mimo tego, że dalej sprawia wrażenie wymuszonego - nie ma już tej naiwności a'la panienki z Kornela Makuszyńskiego- to dobrze. (czy ja rymuję?). jak to pisał Wilde? życie to teatr, tylko role są źle obsadzone; tak też w wierszyku. milości, świtom i gwiazdom zrobić papa, a następnym razem będzie cacy. pozdrawiam/J
Miłka Maj Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ożeszty, panie Rybak-normalnie się zaczerwieniłam (a rzadko mi się to zdarza) panienka-hehe, daaaawne czasy:) 'milości, świtom i gwiazdom zrobić papa' - jeszcze chwila, jak się wk*wię to zrobię, póki co jeszcze tkwię :) p.s. to bardzo miły koniec prze****go dnia, dziękuję :)
vacker_flickan Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fioletko, koniecznie się wk***, to z pewnością będzie przeurocze:D
Miłka Maj Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba:) buziiii/V.
Miłka Maj Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 no i przeszedł operację plastyczną dzięki panu Eugen De, a ponieważ re:Violett K-a jest dla mnie baaaardzo wyjątkowa /ze względów osobistych:)/, pozwoliłam sobie na to wypieszczenie podszeptami; Panie Eugen De: jeszcze raz dziękuję /czyżby to ta nasza mała dyskusja przyczyniła się do odwiedzin?/ pozdr./V.
Rekomendowane odpowiedzi