Miłka Maj Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Wiem, że nie dotknę nieba ramionami…/Safona/ granatową czerń świt rozmył fioletem. otulona na zmianę tym i owym gra główną kontr-rolę w przedstawieniu jednego aktora widzowie wybredni i wdzięczni. za miłość oddaje bez słowa im siebie na co dzień bohaterka na miarę tego spod ciemnej gwiazdy co tylko w jej pamięci za parawanem zmęczona jeszcze z uśmiechem pozbiera zabawki i wielkie brawa dostanie na koniec. zgasną światła w ciemności granatu nie stara się być drugoplanowa a jednak marzy do świtu na marginesie kto lubi rozłąkę w różnych tonacjach http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=35860
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 moja i twoja pamięć jej nie lubi!- he he pozdraw,
vacker_flickan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 hehe, Safona:D nic nie napiszę, bo nie jestem obiektywny;)
Roman Bezet Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. italic - do zmiany, nie podoba mi siębold - moja zmiana (plus kilka wycięć ;) Mogłem zmienić sens (nie-chcący), ale dziś z takim ciśnieniem - dobrze, że jeszcze żyję ;) pzdr. b
Miłka Maj Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 no tak, zmieniłeś mi sens, ale ja dzisiaj też ' z takim ciśnieniem - dobrze, że jeszcze żyję ;)' więc nie będę się ustosunkowywać /w szerokim tego słowa znaczeniu,haha/ póki co, pozdr/V.
Eugen De Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Wiem, że nie dotknę nieba ramionami…/Safona/ granatową czerń świt rozmył fioletem. otulona na zmianę tym----- może "otulana zamiennie tym i owym"? i owym gra główną kontr-rolę w przedstawieniu jednego aktora widzowie wybredni i wdzięczni. za miłość - oddaje im siebie bez słowa na co dzień - bohaterka na miarę tego spod ciemnej gwiazdy co tylko w jej pamięci za parawanem zmęczona jeszcze z uśmiechem pozbiera zabawki i wielkie brawa dostanie na koniec. zgasną światła w ciemności granatu nie stara się być drugoplanowa a jednak marzy do świtu - na marginesie kto lubi rozłąkę w różnych tonacjach Ale podszeptałem? co? Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 no pięknie :) tylko dlaczego tak późno /tyle leżało w warsztacie, że już zwątpiłam/, choroba, jakiś taki poukładany się zrobił, zupełne przeciwieństwo mnie, hahaha Ale biorę podszepty :) i edytuję całość w dziale P; Bezecie drogi-dzięki, że byłeś, że coś pokombinowałeś, ale nie tą razą; Pan Eugen De bliższy mi sercu, sens zostawił-chaos uporządkował; swoją drogą to miłe, że w końcu Ów zagościł i w moje skromne progi, dziękuję i pozdrawiam:)/V.
Eugen De Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Miła, nigdy niej est za późno! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi